Catinca Roman a rupt legătură cu Petre Roman, tatăl ei vitreg. Ce nu îi poate ierta: „S-a comportat ca un adolescent egoist”

Publicat pe

Implicată într-un scandal de proporții cu sora ei, Catinca Roman a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre familia lor, vizându-l și pe Petre Roman. Creatoarea de modă a rupt legătura cu tatăl ei vitreg și a explicat motivul care a determinat-o să facă acest lucru. Aceasta l-a acuzat pe fostul premier al României că s-a comportant ca un „adolescent egoist' și s-a arătat dezamăgită de modul în care acesta se comportă cu Oana Roman. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Catinca Roman a oferit un interviu extrem de sincer, în care a abordat relația cu sora ei, dar și cea cu Petre Roman. Creatoarea de modă a explicat că tensiunile dintre ea și Oana Roman au fost provocate și de părinții lor, care, în loc să le apropie, le-au făcut să se distanțeze una de cealaltă. Mai mult, acesta este de părere că acțiunile surorii ei se pot explica printr-un „tipar familial toxic', din care speră să poată ieși. Când vine vorba despre relația cu tatăl ei vitreg, Catinca Roman a recunoscut că acesta nu mai face parte din viața ei și nu își dorește, cel puțin în acest moment, ca lucrurile să se schimbe.

Catinca Roman a rupt legătură cu Petre Roman, tatăl ei vitreg. Ce nu îi poate ierta: „S-a comportat ca un adolescent egoist'Catinca Roman a rupt legătură cu Petre Roman, tatăl ei vitreg. Ce nu îi poate ierta: „S-a comportat ca un adolescent egoist'

În februarie 2022, Petre Roman a fost numit președinte al unei universități din Geneva , așa că s-a mutat în Elveția alături de soția lui, Silvia Chifiriuc, cu care e căsătorit din 2009, și de fiul lor, Petrus. Mariajul dintre fostul premier al României și Mioara Roman se încheiase cu doi ani mai devreme, în 2007, politicianul invocând faptul că relația lor era încercată de probleme de mai multă vreme.

Citește și: Catinca Roman explică de unde au pornit tensiunile în relația cu sora ei, Oana Roman: „Părinții noștri nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă'

Citește și: Cum a reacționat Mioara Roman după despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Mama m-a întrebat ce se întâmplă”

Citește și: Viorel și Vulpița s-au despărțit. Ce mesaj a postat Viorel: „Eu sunt cu copiii…”

Citește și: Radu Andrei Tudor va prezenta știrile la Kanal D2, după plecarea de la TVR: „Sunt în fața celei mai mari schimbări profesionale”

Catinca Roman a rupt legătură cu Petre Roman, tatăl ei vitreg

Catinca Roman a rupt legătura cu Petre Roman și îi acuză că s-a comportat ca un „adolescent egoist'. Creatoarea de modă este de părere că fostul politician are un comportament idacevat față de Oana Roman și nu poate concepe faptul că aceasta nu poate avea o relație cu fratele ei vitreg, Petrus, în vârstă de 12 ani. Catinca Roman s-a resemnat cu modul în care au decurs lucrurile între ea și fostul premier al României și spune că nu-și dorește să restabilibească relația cu acesta.

„Petre a făcut parte din viața mea aproximativ 34 de ani. Am fost foarte dezamăgită de felul în care a ales sa iasă din viața noastră. Din punctul meu de vedere, s-a comportat ca un adolescent egoist și nu ca un adult, părinte și soț sau fost soț responsabil. Dovadă stă felul în care se comportă cu Oana.

Mi se pare incalificabil faptul că ea nu poate avea o relație normală cu fratele ei vitreg. În ceea ce mă privește, eu am trecut peste și o iau ca pe o experiență urâtă din care am învățat multe. Eu nu țin legătura și nici nu îmi doresc altceva', a spus Catinca Roman, potrivit cancan.ro.

Ce la ce au pornit tensiunile dintre Oana și Catinca Roman

Creatoarea de modă spune că relația dintre ea și Oana Roman s-a degradat și din cauza părinților lor, care nu le-au încurajat să se apropie una de cealaltă. Catinca Roman identifică un „tipar familial toxic' în acțiunile surorii ei și speră că aceasta va reuși să-l depășească.

„Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred ca a fost si o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă. Nu a fost intenționat, dar o parte din acțiunile lor au dus la situația actuală. Nu e un reproș, ci o constatare. Eu cred că cel mai important pentru evoluția noastră ca individ este recunoașterea și asumarea greșelilor și a defectelor.

Oana e o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită. Cred că Oana are o anumită fragilitate emoțională pe care încearcă să și-o gestioneze prin validarea publică’, a mai spus creatoarea de modă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă