Ce emisiune va prezenta Florin Călinescu la Prima TV și când se difuzează

Publicat pe

Florin Călinescu a semnat un contract cu Prima TV, după ce și-a dat demisia de la Pro TV, iar acum a anunțat și ce emisiune va prezenta începând cu 19 octombrie. Florin Călinescu va fi gazda unei emisiuni care îi va purta numele, respectiv „Florin Călinescu Show'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni de televiziune din țara noastră. În urmă cu doar câteva săptămâni, actorul și-a anunțat demisia de la Pro TV, pe pagina sa de socializare. Florin Călinescu revine la TV cu o emisiune-pamflet în care sunt abordate teme din cele mai diverse domenii: politică, sport, monden sau social. „Florin Călinescu Show' începe la Prima TV pe 19 octombrie.

Ce emisiune va prezenta Florin Călinescu la Prima TV și când se difuzeazăCe emisiune va prezenta Florin Călinescu la Prima TV și când se difuzează

„Florin Călinescu Show' este emisiunea prezentată de fosta vedetă PRO TV și va fi difuzată la TV începând cu 19 octombrie. Florin Călinescu a anunțat atunci când a fost lansată grila de toamnă a trustului că va avea un nou show, însă nu a oferit mai multe detalii.

Telespectatorii vor putea urmări această emisiune în fiecare săptămână, în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 20.00 la 22.00, la Prima TV, potrivit TVMania.

Citește și: Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă:'Așteptăm foarte tare momentul!'

Citește și: Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnic:„Am văzut o poză explicită’

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Florin Călinescu, primele declarații după mutarea la Prima TV

Demisia lui Florin Călinescu de la PRO TV a luat pe toată lumea prin surprindere, în iulie 2021, atunci când și-a anunțat decizia. Omul de televiziune a explicat de ce a ales să plece de postul TV și a anunțat și ce planuri are pentru viitor.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeți ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar, din păcate, planurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să fac o emisiune căreia cred că putem să îi găsim locul cu siguranță, pentru că ce făceam acum mai mulți ani mi se pare că era o cafea cu lapte', a spus Florin Călinescu.

Acesta a precizat că a ales să se alăture proiectului Prima TV nu pentru că „oamenii ăștia mi-au propus', ci deoarece „eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum'.

Ce a spus Florin Călinescu despre mutarea la Prima TV

„Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (…) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum. Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesantă', a mai Florin Călinescu.

Florin Călinescu a negat că plecarea lui de la PRO TV ar fi legată de o negociere de ordin financiar și a expus motivele pentru care a decis să părăsească postul TV.

Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni’, a spus Florin Călinescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter