Ce frici are CRBL, la Survivor: "Mă sperie faptul că..."

Publicat pe

CRBL este unul dintre concurenții Survivor 2022 și a dezvăluit care sunt cele mai mari frici ale sale înainte de a pleca în Republica Dominicană. CRBL spune că nu lipsa confortului și a hranei îl îngrijorează la Survivor, ci altceva îl sperie extrem de tare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

CRBL speră să fie marele Survivor 2022! După Asia Express, reality show extrem de dur pe care l-a câștigat alături de Oase, CRBL a acceptat și provocarea Survivor și crede că are toate șansele să arate tuturor că el este cel mai puternic Supraviețuitor în sezonul din 2022.

Înainte de plecarea în Dominicană, CRBL a spus ce-i va lipsi cel mai mult la Survivor 2022.

„Faptul că nu am țigări și eu care fumez ca o locomotivă, i-am promis Alessiei (n.r. – fiica lui) că poate chiar de data asta mă las de fumat. Am zis că o să mănânc bine și că am grijă de viciile mele până plec, și acolo iau asta ca pe o misiune. Că nu mai ai…', a explicat el pentru protv.ro, după care a continuat.

„Și Kendama, pe care nu am voie să o iau cu mine. O să văd dacă o să pot să creez un joc, ceva asemănător sau în filmul ăla. Asta ca să găsesc ocupație în zilele sau momentele în care nu ai nimic de făcut', a precizat cântărețul.

Citește și: Cum s-a adaptat CRBL în Spania, după ce s-a mutat cu familia:'Greu a fost să îi înțelegem. Îmi lipsește…'

Citește și: Ce se întâmplă cu CRBL, după ce s-a mutat iar în Spania:'Nu aștept de la nimeni iertare'

Ce frici are CRBL, la Survivor

Întrebat ce îl sperie cel mai tare referitor la Survivor 2022, CRBL nu s-a gândit la condițiile extreme de supraviețuire din concurs, ci la alte trăiri mai profunde. El se teme și de o posibilă accidentare.

„Mă sperie faptul că dragii mei și scumpi colegi nu înțeleg unde se duc. E o relaxare totală și un divertisment. Cred că sunt singurul care conștientizează și știe unde se duce, ținând cont că am mai făcut treaba asta.

Puțin, dar am făcut-o.

Mă îngrijorează… nu mâncarea, nu confortul, patul chestii, mă sperie singurătatea. Este inamicul numărul unu pentru orice concurent. Singurătatea te pune să te gândești acasă și atunci ești pierdut.

Mă sperie ca nu cumva să mă accidentez', a încheiat CRBL, înainte de plecarea la Survivor 2022.

Ce vedete merg la Survivor 2022

Noul sezon Survivor 2022 aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI!

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro.

PRO TV anunță că din echipa FAIMOȘILOR fac parte vedete din toate domeniile, precum: artiști care au reușit prin munca lor să spargă barierele locale – Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, sportivi recunoscuți pentru munca și dedicarea lor din domeniu – Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, vedete care au cucerit online-ul – Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV – Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter