Ce mărturisire cutremurătoare a făcut Celine Dion

Publicat pe

La scurt timp dupa întoarcerea ei pe scena Caesar’s Palace din Las Vegas, Celine Dion s-a confesat ziarului „USA Today', vorbind despre copii şi despre soţul ei aflat în pragul morţii.

 

celine1

 

Artista în vârstă de 47 de ani urcă pe scenă după un an de absenţă într-un moment extrem de delicat, în care René Angelil, soţul ei, în vârstă de 73 de ani, are zilele numărate din cauza unui cancer la gât.

 

Celine a marturisit că nu şi-ar fi dorit să se afle la Las Vegas în aceste zile, chiar dacă îi place să cânte, pentru că acum are cu totul alte priorităţi. Astfel, vedeta a decis să onoreze contractul pe care îl are cu Casino din Las Vegas până în 2019, indiferent de clipele grele prin care trece familia sa.

 

Nu am vrut să revin pe scenă. Nu aveam nevoie de asta. Să nu ma înțelegeți, însă, greșit, iubesc să cânt și îmi iubesc publicul, însă, în această perioadă, chiar aveam alte priorități. Rene a fost cel care a insistat ca eu să mă întorc pe scenă. Când o să mă lovească tragedia, o să mă lovească. Cel mai important job al meu este să-l fac pe soțul meu să înțeleagă că noi o sa fim bine. O să am grijă de copiii noștri. El o să ne privească și o sa aibă grijă de noi dintr-un alt loc'.

 

Soţul său a fost cel care a insistat însă ca ea să cânte din nou. Rene i-a fost manager de când Celine nu avea decât 12 ani, cei doi căsătorind-se în 1994. Acum el şi-ar dori să ştie dacă mai are de trăit 3 săptămâni sau 3 luni, însă nici medicii nu ştiu ce să-i răspundă.

 

celine2

Rene i-a mărturisit că şi-ar dori să moară în braţele ei, iar Celine este pregătită să-i respecte una dintre ultimele dorinţe. Mi-a spus că își dorește să moară în brațele mele. I-am promis că așa va fi, că va muri în brațele mele'.

 

Cei doi au împreună 3 copii, un băiat de 14 ani, extrem de afectat de situaţia în care se află tatăl lui şi o pereche de gemeni de 4 ani.

 

În această perioadă, Celine trebuie să fie foarte puternică, artista marturisind că nu e momentul pentru lacrimi. Poate mai târziu…

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter