Ce mesaj i-a transmis Vica Blochina soției lui Victor Pițurcă, după ce a fost timp de 16 ani amanta lui Pițurcă: "Poate am rănit..."

Publicat pe

Este cunoscută relația extraconjugală de 16 ani dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă, timp în care între ei a apărut și un copil care are acum 14 ani. Pe principiul „mai bine mai târziu decât niciodată”, Vica Blochina dezvăluie că are mustrări de conștiință pentru că atâția ani a fost amanta lui Piți și vrea să-și ceară scuze de la soția acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, Vica Blochina este o femeie independetă, matură și consideră abia acum că a făcut o greșeală când a fost de acord să fie amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. Antrenorul și soția lui nu au divorțat atunci când toată lumea a aflat că s-a iubit atâția ani cu Vica și sunt împreună și acum. Vica, în schimb, simte nevoia să își ceară scuze.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Vica Blochina a povestit prin ce a trecut când a fost însărcinată cu Edan, fiul ei și al antrenorului. S-a confruntat cu mari probleme financiare, îl acuză pe Victor Pițurcă că nu a ajutat-o deloc.

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor', a spus vedeta, care a recunoscut că îi pare rău de ce a făcut, îi cere scuze chiar și soției lui Victor Pițurcă.

Ce mesaj i-a transmis Vica Blochina soției lui Victor Pițurcă

„Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum, a mai declarat Vica Blochina.

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri’. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Motivul pentru care Vica Blochina nu și-a trecut până acum fiul pe numele lui Victor Pițurcă

Citește și: Adriana Trandafir și Maria Speranța au părăsit Asia Express:„Nu am pierdut războiul…’

Cum a început relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit.

S-au îndrăgostit și au trăit o intensă poveste de iubire, timp de 16 ani ea i-a fost amantă. Acum 14 ani pe lume a venit Edan, fiul lor.

Vica Blochina a intrat în viața publică de la noi pe fondul procesului de paternitate pe care vedeta i l-a intentat antrenorului pentru recunoașterea băiatului.

Vica Blochina a spus că l-a iubit cel mai mult pe Victor Pițurcă și că nu a mai existat o altă mare iubire după ce nu au mai fost împreună.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni', a spus Vica Blochina acum ceva timp.

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar.

„Acum Edan e mare, el vrea să facă la tatăl lui Sărbătorile, dar eu vreau să-l iau o lună cu mine în Thailanda, în decembrie. Negociem! Sunt foarte obosită și vreau să mă odihnesc. Eu când nu produc bani intru în depresie', a mai spus Vica 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter