Ce probleme au avut în căsnicie Mihai Morar și soția lui. A cerut-o în căsătorie după două luni: „Eu am făcut primul pas, doar că ea nu mi-a răspuns. Au fost cumpene legate...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Morar trăiește de ani buni o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Gabriela. Aceștia au împreună trei fetițe superbe, ele fiind rodul dragostei lor. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, omul de radio ne-a povestit că a cerut-o în căsătorie pe aleasa lui după doar 2 luni de relație. De asemenea, a recunoscut că, la fel ca în fiecare cuplu, și ei au avut unele probleme. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Revenind la viața personală, ne-ai povestit mai demult că Gabriela a fost cea care a făcut primul pas în relație, iar povestea voastră a fost cât pe ce să nu se materializeze… Crezi în predestinare?

Stai așa, că o să-mi sară niște comentatoare de online în cap! N-a făcut ea primul pas, eu am făcut primul pas, doar că, atunci când am făcut eu pasul, ea nu mi-a răspuns, adică s-a-ntâmplat când și-a dorit ea. Cum cred că, de altfel, se întâmplă în orice relație de tip bărbat-femeie. Cred că se întâmplă atunci când își doresc ele, dacă-și doresc ele și cam ce-și doresc ele. Și asta nu e rău, eu cred că femeia are ultimul cuvânt și ar trebui să-i lăsăm ultimul cuvânt, pentru că omul care duce practic relația mai departe, te duce pe tine mai departe, trebuie să aibă ultimul cuvânt dacă are și primul cuvânt.

Ce probleme au avut în căsnicie Mihai Morar și soția lui. A cerut-o în căsătorie după două luni: „Eu am făcut primul pas, doar că ea nu mi-a răspuns. Au fost cumpene legate...' / EXCLUSIVCe probleme au avut în căsnicie Mihai Morar și soția lui. A cerut-o în căsătorie după două luni: „Eu am făcut primul pas, doar că ea nu mi-a răspuns. Au fost cumpene legate...' / EXCLUSIV

Iar legat de Gabriela, nu știu, sunt prea mic, prea neștiutor ca să zic dacă e predestinare sau nu – mai degrabă sunt niște întâlniri pe care viața ți le dă, nu prea multe, uneori poate să fie una singură, și trebuie să vezi ce faci cu întâlnirile astea. Le întorci spatele, le amâni, zici „lasă că sunt tânăr, mai am timp sau pornești la drum. Cred că, așa cum a fost întâlnirea cu Daniel, așa a fost și cu Gabriela.

Citește și: 'Dacă lucrurile într-o relație nu au un sens, se pot dărâma'. Secretul căsniciei lui Mihai Morar cu soția sa, Gabriela

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar. Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Citește și: Marina Dina și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au cunoscut: „Eu eram într-o relație și…”

Ce probleme au avut în căsnicie Mihai Morar și soția lui

În ziua de azi, perioada de „tatonare e mult mai lungă, dar voi, după două luni, erați deja căsătoriți. Când ai știut că ea e femeia alături de care vrei să îmbătrânești?

Eram colegi la radio, ne știam deja, deci cumva ne știam, dar nu ne cunoșteam. Am știut, cred, de la prima întâlnire că vreau să fiu cu ea, doar că am așteptat ziua ei ca s-o cer în căsătorie. Deci, de la prima întâlnire, care a fost la începutul lui septembrie, la un concert, țin minte… De fapt, aia cred că e prima fotografie cu noi împreună. La un concert pe care-l făcuse radioul la care lucram atunci, în Parcul Tineretului, de atunci am rămas împreună. Deci cred că de atunci am știut, doar că am așteptat până în noiembrie, când e ziua ei, ca să o cer în căsătorie. Nu puteam să o cer de ziua mea, să fiu egoist, ziua mea e în octombrie… (râde)

„Au fost cumpene legate și de programul meu'

Că a fost alegerea potrivită din partea amândurora o dovedesc cei 17 ani de căsnicie și cele trei fetițe adorabile pe care le aveți. Nu o să te întreb care au fost cele mai frumoase momente din căsnicie – e de ajuns să privim pozele cu voi –, dar o să te întreb care au fost cele mai dificile. Prin ce cumpene ați trecut de-a lungul timpului și cum le-ați depășit?

Cele mai grele cumpene și adevăratele cumpene sunt cele când cineva drag, apropiat, are probleme de sănătate și în rest cred că au fost cumpene legate și de programul meu, știi, deși cred că e foarte greu să fi găsit un alt om decât Gabriela în lumea asta care să-mi înțeleagă programul și pasiunea, ceea ce mă înflăcărează pe mine. Ea a înțeles mai bine decât oricine care mi-e misiunea mea, a știut nu să stea deoparte, ci să aibă grijă ca eu să-mi fac bine treaba și ea să facă treaba noastră, adică visul nostru comun. Cred că am mai zis asta, că eu am fost în relația asta cu misiunea și Gabriela a fost cu viziunea legată de ce înseamnă familia, viața de familie.

Îți dai seama că eram, ce mai încolo-ncoace, abia ieșit din adolescență – pentru că adolescența se termină, zic invitații mei, la 24 de ani – când am început relația asta. Acum sunt un bărbat trecut de 40 de ani și dorințele mele de atunci erau altele, tabieturile mele erau altele. Gabriela vine dintr-o educație de-asta care este cumva dedicată copiilor, ea a fost și învățătoare și avea experiența asta. Eu nu știam, am avut doar o soră mai mică decât mine, asta e toată experiența mea cu copiii mici, pe care, mă rog, când mă supăram ne luam la bătaie, nu știam cum să mă port cu copiii. Toate lucrurile astea le-am învățat de la ea. Și răbdarea asta a ei de a mă aștepta să mă maturizez, până la urmă.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, nu prea mai au timp de vacanțe în doi, după naștere fiicelor lor

Tu și Gabriela mai aveți timp doar pentru voi? De când aveți fetele, ați plecat vreodată undeva fără ele?

Da, am plecat și anul trecut. Bine, majoritatea planurilor pe care ni le-am făcut să plecăm doar noi doi un weekend au fost întrerupte. Ba a făcut una dintre fete COVID, ba a făcut alta febră exact în ziua sau în preziua zborului… Dar erau ieșiri de-astea de weekend, city break-uri. Cumva am renunțat, am zis: „Asta e, nu e dat să fie!, merge mai pe-aproape așa.

Am o conferință la Constanța peste două săptămâni și vine cu mine doar ea, ieșim la o masă, la un film. Dar e greu cu vacanțele în doi, noi oricum nu prea am mers niciodată fără fete. Plus că acum ne-am dat seama că fetele anul ăsta intră la liceu, mai sunt patru ani, o să meargă la facultate, deci, practic, se va goli casa, și atunci…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Instagram, PR

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă