Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor”

Publicat pe

Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel. Joi, 29 septembrie, actorul s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani. Pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu i-a dedicat câteva gânduri regretatului actor și a vorbit despre prietenia dintre acesta și tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai multe persoane publice din România și-au exprimat regretul cu privire la decesul lui Alexandru Arșinel. Printre acestea se numără Oana Pellea, Teo Trandafir, Cezar Ouatu sau Marcel Pavel. La rândul ei, Andreea Berecleanu a scris pe rețelele de socializare un mesaj referitor la relația dintre ea și îndrăgitul actor, dar și despre prietenia care îl lega de tatăl ei. Prezentatoarea de la Prima TV a mărturisit că primul interviu realizat de ea a fost cu marele actor.

Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor'Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor'

Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel. Prezentatoarea a vorbit și despre greutățile din ultimii ani de viață ai actorului, susținând că nu merita o astfel de suferință.

Citește și: Cum arăta chilia preotului Visarion Alexa, unde ar fi agresat mai multe femei:”Era ticsită cu…”

Citește și: Ovidiu Cuncea, actorul care a luat calea bisericii, trăiește o dramă mare:”Din inima mea nu vei pleca niciodată”

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Mi-e dor de teatru, de aplauze”

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel: „Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună”

Ce spune Andreea Berecleanu despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel

Pe contul său de Facebook, prezentatoarea a descris relația dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel. Cei doi au fost foarte buni prieteni și aveau mai multe pasiuni comune.

„Ce veste tristă… A murit Alexandru Arșinel. S-a dus după tata… s-a dus la prietenul lui din Iași. Ce mândră eram când se întâlneau, când își povesteau, când trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor. Au cântat amândoi, l-au iubit pe Nat King Cole, au iubit muzica. Unul a făcut Construcții, celălalt Teatru, doar că nu au uitat niciodată muzica. Când eram copil, de câte ori am fost la Teatrul Constantin Tănase înainte de ‘89, când nimic nu era distractiv, el și Stela aduceau veselie și speranță. Când mi-am început profesia de jurnalist, la 18 ani, mi-am dorit să iau un interviu cuiva important, unei personalități pe care românii o iubeau. Să văd dacă pot să pun întrebări. Primul meu interviu a fost cu Alexandru Arșinel. Și mi-a purtat noroc! Apoi, viața ne-a adus de multe ori împreună. Ce prilej de fericire și de emoție…

Acum 5 ani, acest monstru sacru al teatrului românesc, își vizita zilnic soția la Spitalul Universitar, atunci când era internată. Și nu ar mai fi plecat niciodată de lângă ea. De asemenea, nu uita niciodată să vină să-l vadă pe tata, internat tot la neurologie, la câteva rezerve distanță. Și plângea. Pentru Marilena, dragostea vieții lui și pentru tata, prietenul din tinerețe. Era bun și blând, era om, mai presus de celebritate! Îmi plânge sufletul pentru suferința pe care a îndurat-o în ultimii ani, nu o merită! Eu îi ofer pe ultimul drum aplauze și îi spun: MULȚUMESC!', a scris Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai mari actori români de comedie. A jucat alături de Stela Popescu în nenumărate filme și piese de teatru. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, actorul declara că este pasionat de meseria lui. Alexandru Arșinel s-a născut la 4 iunie 1939 la Dolhasca, în Suceava. Pentru activitatea sa artistică în teatrul de revistă și cea managerială a luat numeroase premii.

Actor de teatru și film, Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV: „Vacanță la mare’ – 1962, „Cerul începe la etajul trei’ – 1967, Ultimele zile ale verii (1976), ‘Ana și hoțul' – 1981, ‘Ca-n filme – 1983, Vară sentimentală (1986), Colierul de turcoaze (1986), În fiecare zi mi-e dor de tine – 1987, ‘Miss Litoral – 1990, ‘Băiatul cu o singură bretea -1991, ‘ „Cartea Junglei 2′ („Jungle Book 2′) și a Șerifului în filmele „Mașini’ („Cars’) și „Mașini 2′ („Cars 2′). A fost Micul John în „Robin Hood’ și maestrul Auguste Gusteau în filmul „Ratatouille’.

Sursa foto: Facebook & Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter