Celine Dion, foarte grav bolnavă! Anunțul familiei: "Are dureri care o paralizează"

Publicat pe

Celine Dion a anulat câteva concerte care urmau să aibă loc în această perioadă, iar surse din familia artistei au declarat că este foarte grav bolnavă. Deși inițial starea ei a fost prezentată drept delicată, se pare că este mai gravă decât bănuiau fanii, iar familia susține că Celine are dureri groaznice de picioare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celine Dion a anunțat în urmă cu două săptămâni printr-un comunicat de presă că este nevoită să-și anuleze concertele pe care trebuie să le susțină în Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta nu a dat foarte multe detalii, precizând doar că are niște spasme musculare „severe şi persistente', care o împiedică să cânte.

Celine, în vârstă de 53 de ani, urma să cânte la Las Vegas pe 5 noiembrie. Dar pe 19 octombrie a anunțat pe Instagram amânarea seriei de concerte: Eu și echipa mea şi am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune'.

Dar starea ei de sănătare ar fi mai gravă decât se credea, iar o persoană foarte apropiată a dezvăluit ce se întâmplă.

Conform dezvăluilor făcute revistei Herede către o rudă a acesteia, citate de libertateapentrufemei.ro, s-a aflat că Celine „nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

O boală care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta'.

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal

Citește și: Traian Băsescu a împlinit 70 de ani

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce’

Celine Dion nu a putut petrece de ziua gemenilor săi

Fanii și-au arătat îngrijorarea pentru starea de sănătate a lui Celine Dion acum mai mult timp, având în vedere că artista a omis anul acesta postarea cu deja tradiționala poză cu gemenii ei, la aniversarea acestora.

Nelson și Eddy au împlinit pe 22 octombrie vârsta de 11 ani, iar celebra cântăreață nu a împărtășit cu fanii acest moment important din viața lor, deși devenise o tradiție ca în fiecare an să posteze o nouă imagine cu ei, alături de un mesaj emoționant.

Ce a declarat sora lui Celine Dion

Claudette Dion, sora artistei, a mărturisit că Celine s-a mutat, alături de cei trei băieți ai ei, într-o casă nouă, pe care și-a construit-o după bunul plac, în vestul Las Vegasului.

„Locuiește într-o casă nou care a fost construită pentru ea. Celine vrea să fie cât mai aproape de locurile unde își desfășoară activitățile băieții ei. Casa este foarte aproape de școli private bune, pe care le-a căutat pentru băieții ei cei mici', a spus Claudette.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter