Céline Dion vrea să apeleze la estetician după ce fanii au acuzat-o că a ajuns piele și os!

Publicat pe

În ultima vreme, Céline Dion a început să arate îngrijorător, deși are doar 51 de ani și destui bani în conturi cât să se întrețină. Artista a slăbit atât de mult, încât a ajuns piele și os, iar acum dorește să apeleze la esteticieni pentru a remedia ce se mai poate.

Cea mai recentă apariție a lui Céline Dion la un eveniment monden a stârnit multă îngrijorare în rândul fanilor săi, deoarece artista este atât de slabă, încât pare suferindă de o afecțiune în stadiu terminal. După ce a fost acuzată că este piele și os, Céline a spus că se simte mai bine și mai sexy ca niciodată și și-a invitat fanii să-și vadă de treabă… „Dacă îmi place, nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vă deranjați! Nu-mi faceți poze! Dacă vă place, eu voi fi acolo. Dacă nu, lăsați-mă în pace!'.

„Nu vreau să fac botox, deoarece sunt cântăreață”

Iată însă că, până la urmă, criticile lor și-au făcut efectul, artista reconsiderându-și opiniile, cu atât mai mult cu cât aspectul ei fizic este, într-adevăr, înspăimântător, Céline fiind, literalmente, piele și os… „Mă uit mereu în  reviste, pentru a găsi trucul miraculos pe care aș putea să mi-l injectez eu însămi, dar nu pentru a fi diferită, ci doar pentru întreținere. Sunt foarte deschisă în privința a ceea ce ne rezervă viitorul lumii estetice și în special în privința lucrurilor care pot fi reversibile”, a declarat artista pentru publicația The Sun.

Deși, cel mai probabil, lucrurile ar sta cu totul altfel dacă artista ar lua câteva kilograme, slăbirea excesivă fiind unul dintre motivele pentru care Céline Dion arată cu 10 ani mai în vârstă, ea preferă să apeleze la esteticieni. „Mi-ar plăcea să fac unele trucuri, dar aș fi foarte atentă în privința asta. Nu vreau să fac botox, deoarece sunt cântăreață. Dacă ajunge în straturile profunde, acesta poate crea paralizii. Dacă eu cânt și nu mi se mișcă nimic pe față, mă gândesc că nu va avea același impact, așadar nu vreau să pierd din emoția pe care o împărtășesc cu publicul”, a mai spus artista.

Céline Dion vrea să apeleze la estetician după ce fanii au acuzat-o că a ajuns piele și os!Céline Dion vrea să apeleze la estetician după ce fanii au acuzat-o că a ajuns piele și os!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter