Charlotte Casiraghi – Frumoasa prinţesă şi-a găsit cavalerul

Publicat pe

La un an de la despărţirea de Gad Elmaleh, tatăl fiului său Raphael, prinţesa Charlotte Casiraghi iubeşte din nou. Povestea sa de iubire se consumă pentru moment într-un mod discret, departe de privirile indiscrete.

 

La celebrul Bal de la Rose desfăşurat weekend-ul trecut, Charlotte a preferat să vină singură, lăsându-şi cavalerul acasă. Numele acestuia este Lamberto Sanfelice, un scenarist italian în vârstă de 41 de ani care i-a cucerit inima prinţesei de 29 de ani.

 

Îmbrăcată într-o salopetă Chanel, Charlotte a atras toate privirile la bal. Pe chipul său se citea fericirea, prinţesa zâmbind continuu şi lăsând să se înţeleagă că trece printr-o perioadă incredibilă, deşi a venit singură la bal.

 

Charlotte nu a rezistat însă tentaţiei de a oficializa cumva această relaţie, iar noul bărbat din viaţa sa a apărut într-o fotografie oferită de organizatori fotografilor prezenţi la eveniment, acesta fiind surprins alături de Charlotte.

 

Aflaţi la începutul relaţiei, cei doi au preferat să nu se afişeze în public, italianul fiind obişnuit cu alt tip de evenimente, precum festivalurile de film.

 

De altfel, cei doi s-au întâlnit în Italia în timpul unui astfel de festival şi au petrecut împreună ziua de Sfântul Valentin, pentru a merge apoi într-o vacanţă la schi în Austria.

 

Foto: Hepta

 

Charlotte Casiraghi – Frumoasa prinţesă şi-a găsit cavalerulCharlotte Casiraghi – Frumoasa prinţesă şi-a găsit cavalerul

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter