Cher vorbește pentru prima dată despre aventura pe care a avut-o cu Tom Cruise. Actorul se află în top 5 al foștilor ei iubiți

Publicat pe de Alina Dan

Amândoi sunt celebri, însă puțini sunt cei care știu că între ei a existat o relație de iubire pasageră. Acum, după mulți ani, Cher vorbește pentru prima dată despre aventura pe care a avut-o cu Tom Cruise.

Se întâmpla în 1985, la nunta Madonnei cu Sean Penn, iar motivul apropierii dintre cei doi are legătură cu domeniul medical şi nu cu atracţia sexuală, scrie contactmusic.com.

După acea nuntă, „mai multe persoane care sufereau de dislexie (dificultatea de învăţare caracterizată prin probleme de citire în ciuda unui nivel normal de inteligenţă, n.r.) au fost invitate la Casa Albă, iar Tom şi cu mine suntem dislexici. Nu am avut o primă întâlnire decât mult mai târziu, dar, în mod sigur, acolo a fost o conexiune”, a declarat Cher pentru publicaţia Event.

În 2013, cântăreaţa şi actriţa Cher a declarat într-o emisiune de televiziune, „Watch What Happens Live” a lui Andy Cohen, de pe Bravo TV, că Tom Cruise se află în topul 5 al foştilor ei iubiţi.

„A fost foarte fierbinte şi intens, pentru un moment scurt”, a adăugat Cher despre relaţia cu Tom Cruise. „E şi un tip grozav”, a mai spus aceasta.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter