Cine a creat rochia de mireasă a Alinei Binder

Publicat pe de Alina Dan

Așa cum și-a exprimat dorința la început, Alina Binder a avut rochia de mireasă visată, care a întrunit toate caracteristicile pe care și le-a dorit, inclusiv cea cu privire la creatorul ei. Acesta trebuia să fie neapărat un designer român. Am aflat cine a creat rochia de mireasă a Alinei Binder.

Cine a creat rochia de mireasă a Alinei BinderCine a creat rochia de mireasă a Alinei Binder

'Ne face placere sa dezvaluim povestea rochiei de mireasa creata de Parlor pentru Alina Binder, mireasa Principelui Nicolae', a anuțat, cu puțin timp în urmă, brandul Parlor.

Cine a creat rochia de mireasă a Alinei Binder

Veronica Zaharia – Parlor

Designerul Parlor, Veronica Zaharia, a semnat și rochia de mireasă purtată de Alice Cavaleru și a avut o colaborare cu Feli.

Parlor este un brand demi-couture, fondat în 2010 de către Veronica Zaharia, care a avut, anterior, o bogată experiență în televiziune și industria entertainment.

Creațiile Parlor păstrează, de altfel această influeță, însă sunt teribil de feminine, rafinate și sofisticate, un plus deloc de neglijat fiind și acela că sunt purtabile.

Aici poți citi TOTUL DESPRE NUNTA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE CU ALINA BINDER

Într-un amplu interviu acordat atentior nunții, Alina Binder a explicat în detaliu cum își dorește să arate rochia ei de mireasă:

'Nu aș vrea să dezvălui prea multe detalii', spune Alina Binder. 'Aș vrea să fie o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru Nicolae. Aș dori să se regăsească anumite elemente, detalii tradiționale subtile. Mi-ar plăcea să aibă o linie clasică și să mă simt foarte bine în ea, să mă simt relaxată și să mă reprezinte. Și, nu în ultimul rând, aș vrea să fie creată de un designer român'.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter