Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă: "Pot să fac orice!"

Publicat pe

Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă? Pe Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă îl știți, probabil, din primul sezon Survivor, când a ajuns până în finală, dar și de la Chefi la cuțite! Dependența de adrenalină l-a determinat să se înscrie și la Splash! Vedete la apă și este convins că va impresiona juriul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă? Emanuel Neagu – acum concurent la Splash! Vedete la apă- a fost finalistul primului sezon Survivor România, dar i-a cucerit și pe jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea de la Chefi la cuțite cu un preparat deosebit.

Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă: "Pot să fac orice!"Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă: "Pot să fac orice!"

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă a adus în fața chefilor o rețetă de p**dulice de vită cu piure.

„Am venit să arăt oamenilor de acasă că pot să fac orice, că sunt un actor al vieții și că pot să devin orice', a explicat acesta. Și având în vedere că a trecut prin aproape toate emisiunile TV care implică adrenalină și curaj, îl credem pe cuvânt!

Cine e Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la Apă

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă s-a calificat în Finala primului sezonului Survivor România de la Kanal D. În vârstă de 24 de ani, dansatorul a debutat în forță în competiția din Dominicană, devenind unul dintre cei mai promițători concurenți din echipa Războinicilor.

Emi, cum îi spuneau colegii săi din echipa albaștrilor, are o poveste de viață impresionantă.

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă are un frate geamăn, de care este foarte apropiat, deși viața i-a dus departe unul de celălalt.

În timp ce Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă locuiește în România, fratele lui, Leonida, lucrează pe un vas de croazieră în celalată parte a lumii.

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă spune că viața lui a fost ca un „roller coaster plin de experiente', iar unul dintre cele mai grele momente a fost când a fost la un pas să-și piardă fratele. 

„Aveam un pic peste 16 ani când fratele meu a fost spitalizat, deoarece a fumat etnobotanice. Se afla într-un anturaj foarte prost.

Au venit salvarea și poliția, l-au luat de pe jos și l-au dus la spital. Două săptămâni am stat lângă el, împreună cu mama, îi umezeam buzele cu servețelul. Era legat de pat și nu avea voie să bea apă. M-a marcat experiența. Când eram mici mergeam împreună peste tot. Dar din momentul în care am intrat la liceu, am avut anturaje diferite', a povestit Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Elena Ionescu și Emanuel Neagu de la Survivor formează un cuplu? Gesturile care îi dau de gol că îi leagă mai mult decât o prietenie

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel Neagu

Citeste si: Bianca Drăgușanu a confirmă despărțirea de Gabi Bădălău: „La mine e așa, un du-te vino'

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă a avut o copilărie grea

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă a copilărit în Cocorăștii Colț, o mică localitate din Prahova. Părinții se confruntau cu probleme financiare și de multe ori mâncarea nu era destulă, iar el, copil fiind, plângea pentru că-și dorea mai multe jucării.

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă spune că erau momente când cumpărau mâncare pe caiet, iar tatăl său se achita de datorie când lua salariul. 

„Mâncam salam cu pâine și mă bucuram. Luminița de la capătul tunelului a fost dansul', a spus Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă.

Părinții lui Emanuel au divorțat atunci când el și fratele lui geamăn aveau 14 ani. A fost o perioadă grea pentru toată familia, dar mama concurentului de la Splash! Vedete la apă spune că acum totul este bine și are o relație bună cu tatăl lui.

Emanuel Neagu de la Splash! Vedete la apă, concurent în „The Challenge: Spies, Lies and Allies'

În vară, MTV anunța cel mai recent sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies', care a avut premiera internațională pe 11 august, iar în România a fost difuzat pe 18 august, de la ora 22.00.

Pentru prima dată, reality show-ul apreciat de critici a prezentat 17 protagoniști internaționali, alături de participanți din SUA, și a fost lansat la nivel global în rețelele internaționale MTV din peste 190 de țări în următoarele luni.

Reprezentanții României în cadrul „The Challenge' au fost Emanuel Neagu și artista Emy Alupei.

Desfășurată pe coasta mediteraneană a Croației, acțiunea are în prim-plan un grup de agenți americani de elită, care își unesc forțele cu omologii lor internaționali, toți înarmați cu spirit competitiv.

Cu o misiune în continuă schimbare, acești agenți vor fi testați atât mental, cât și fizic, pentru marele premiu de un milion de dolari în acest nou capitol epic al „The Challenge'. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter