Cine este Bogdan de la Ploiești. A fost însurat, dar a divorțat după doar câteva zile

Publicat pe

Cine este Bogdan de la Ploiești. A devenit rapid unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi, deși are doar 26 de ani. Și-a atras un public și mai numeros odată cu aparițiile din emisiunea Puterea Dragostei și serialul Clanul, dar și după ce a început să colaboreze pe plan muzical cu Theo Rose și alți artiști mari de la noi. Pe plan sentimental însă, nu are deloc noroc. Recent, a fost protagonistul unui scandal după ce a fost acuzat de Cristina Pucean că a înșelat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi și este poreclit „Maluma de România”, dar puțini știu că el a debutat, de fapt, încă din adolescență. Bogdan Marian Aldea, așa cum îl cheamă în buletin pe Bogdan de la Ploiești, se mândrește cu faptul că a ajuns să aibă atât de mult succes după ani de muncă. A avut și norocul unor părinți care l-au sprijinit de fiecare dată în tot ceea ce și-a propus.

Cine este Bogdan de la Ploiești. A fost însurat, dar a divorțat după doar câteva zileCine este Bogdan de la Ploiești. A fost însurat, dar a divorțat după doar câteva zile

Cine este Bogdan de la Ploiești

Bogdan DLP este unul dintre tinerii maneliști de succes de la noi. A avut o copilărie simplă, dar fericită. A găsit de mic metode să facă bani, iar acum a rămas la fel de apropiat de cei dragi.

„Mă mândresc din suflet cu faptul că fac parte din acea generație în care lucrurile stăteau diferit. Eu am crescut fără telefon, mă jucam de dimineață și până seara, ne jucam fotbal, «pititea», cu mingea, hoții și gardienii, alergam prin toate cartierele. Am avut o copilărie super și sunt foarte fericit când mă gândesc la treaba asta.

Am făcut multe nebunii. Una dintre ele era că furam flori și le vindeam oamenilor. Cu banii pe care îi strângeam pe flori, mergeam la magazin. Aveam o brutărie acolo în cartier, îmi luam o pâine caldă, un parizer și un «Frutti Fresh» de-ăla mic și era cea mai mare fericire posibilă. Aveam un joc în care colecționam sticle de rachiu, le găseam pe stradă. Ne jucam pe capace, cine lovea cele mai multe, le câștiga. Le puneam într-un cerc. Erau alte vremuri, mulțumesc lui Dumnezeu că le-am prins!”, a povestit Bogdan de la Ploiești, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Sper să le cânt la botez”

Citește și: Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor: 'Le-am explicat destul de matur că…'

Citește și: Bogdan de la Ploiești, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Sper să le cânt la botez”

Citește și: Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor: 'Le-am explicat destul de matur că…'

A renunțat la fotbal pentru muzică

Cine este Bogdan de la Ploiești. A renunțat la cariera de fotbalist, dar nu regretă această alegere. Este fericit pentru că are ocazia să îi ajute pe cei dragi lui, cărora le este recunoscător pentru sprjinul primit din partea lor.

„Copilăria mea, din fericire pentru mine, a fost una cu care mă pot mândri. Părinții mei mi-au oferit tot ce își poate dori un copil. Le mulțumesc din suflet pentru treaba asta! Cred că eu am fost și o alegere a lui Dumnezeu. La un moment dat, am ajuns într-o situație foarte dificilă, nu mai aveam nimic.

Dumnezeu m-a înzestrat cu harul de a cânta, m-am transformat și am reușit să ajung cine sunt astăzi. Am luat-o de la zero. Cred că am avut cea mai frumoasă copilărie, datorită părinților mei, care mi-au făcut toate poftele. Eram un răsfățat. Dacă nu aș fi cântat, aș fi jucat fotbal.

Majoritatea oamenilor sunt pe interes. Eu știu foarte bine treaba asta. Îi poziționez acolo unde le este locul, dar mi-am format o părere. Consider că dacă muncești și îți faci bine treaba și produci și ești bine, nu o să mai simți problemele.

Problemele vin atunci când nu mai ai. Eu m-am axat pe altceva. Vreau să fac bani, să fiu fericit, să fiu liniștit, să am grijă de familia mea. Să am grijă de sănătatea mea. Nu mă mai interesează dacă cineva este pervers sau nu. Ne facem treaba unii cu alții și atât. Costă scump nebunia asta. Mie, dacă îmi dai un suc, eu îți dau 10 sucuri înapoi.

Familia mea este cel mai frumos lucru de la Dumnezeu. Am o soră, ne iubim foarte mult, cu toții. Mereu ne-am dat sfaturi bune. Părinții mei nu m-au obligat să fac ceva anume. M-au sfătuit doar ce este bine să fac, iar eu le-am transmis totul prin faptele mele', a dezvăluit Bogdan de la Ploiești, pentru Cancan.ro.

A fost căsătorit, dar a divorțat după câteva zile

Cine este Bogdan de la Ploiești. În urmă cu câțiva ani, după ce a pierdut un pariu, Bogdan DLP s-a căsătorit cu prietena lui cea mai bună. Nu a fost vorba de sentimente, așa că s-au despărțit după doar câteva zile.

Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă.

Am divorțat după câteva zile, nu mai știu exact cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând.(…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru că a fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut., a declarat Bogdan de la Ploiești, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter