Cine este Francesca Popa. Românca de 19 ani e în finala Miss Italia

Publicat pe

Francesca Popa are 19 ani și a ajuns în finala Miss Italia 2021. Originară din Iași, tânăra a ajuns în finală după ce a câştigat titlul Miss Rocchetta Lombardia la Arcene (Bergamo). Cine este și cum arată Francesca Popa, românca din finala Miss Italia 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Francesca Popa s-a născut la Milano, dar părinții săi sunt din Iași. Tânăra a fost încurajată de iubitul ei să concureze pentru Miss Italia. Francesca Popa, româna din finala Miss Italia 2021, a purtat pe podium rochia mamei ei: 'Mi-a trimis-o și am purtat-o ​​cu mândrie, mi-a adus noroc', a declarat aceasta, potrivit Il Giorno.

Cine este Francesca Popa. Românca de 19 ani e în finala Miss ItaliaCine este Francesca Popa. Românca de 19 ani e în finala Miss Italia

Părinții, Vasile și Mihaela Popa, au origini moldovenești. „Dar eu m-am născut la Milano', a declarat Francesca, care mai are o soră și un frate, Giorgia și Augustin.

Noua Miss Rocchetta a studiat la Canterbury, în Anglia, unde locuiește în continuare mama sa.

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

Citește și: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu

Cine este și cum arată Francesca Popa, românca din finala Miss Italia

„Tânăra, de o frumusețe răpitoare, se mândrește că este româncă și a declarat că rochia trimisă de mama sa i-a purtat noroc. „Îi mulțumesc iubitului meu, fără încurajările lui n-aș fi participat niciodată la acest concurs', a declarat entuziasmată după finala Miss Italia, Francesca Popa.

Francesca Popa a avut de-a face cu 22 de rivale, în concursul respectiv, cărora a reușit să le ia fața. Și asta pentru că membrii juriului au decis fata că deține toate calitățile pentru a merge mai departe în această competiție.

Aspirantele la titlu de cea mai frumoasă femeie din Italia și-au etalat calitățile la concursului Miss Rocchetta Lombardia, ce a fost organizat la Arcene, în Piazza Civiltà Contadina, după cum mai scriu cei de la stiridiaspora.ro, care citează „Il Giorno'.

Ce pasiuni are Francesca Popa, românca din finala Miss Italia

Francesca Popa, românca din finala Miss Italia, este pasionată de sport și de cifre. Studiază în acest ultim domeniu și lucrează deja la o firmă de contabilitate.

Este fan al echipei de fotbal Inter și a jucat volei în echipe din Milano și Lodi: „În ultima vreme am neglijat voleiul, pentru că lucrez pentru o firmă de contabilitate.'

Părinții săi sunt în acest moment în Anglia și au povestit că au susținut-o cu tot ce au putut.

Pe rețelele de socializare, Francesca Popa a devenit foarte populară, a primit sute de comentarii de la români din țară și de la cei din diaspora.

Titlul de Miss Italia 2021 va fi desemnat, în urma marelui concurs ce urmează să fie organizat în luna octombrie a acestui an.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter