Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! S-a iubit cu o fostă concurentă

Publicat pe

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! Noul sezon al show-ului matrimonial de la Kanal a început luni, 6 septembrie. 14 concurenți au pășit pragul casei din Turcia, în căutarea marii iubiri. Printre ei se numără și Iacob Gagea, în vârstă de 25 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! Tânărul a mărturisit la testimoniale că a venit în show-ul matrimonial de la Kanal D pentru a-și cunoaște jumătatea.

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4!

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! S-a iubit cu o fostă concurentăCine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! S-a iubit cu o fostă concurentă

„Vreau să îmi găsesc pe cineva care știe ce vrea de la viață. Să fie sinceră, să aibă simțul umorului. M-am uitat de nenumărate ori la episoadele acestui program și știu ce trebuie să fac. Ne vedem în finală! ', a declarat Iacob Gagea, după ce a intrat în casa Puterea dragostei.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei. Imagini cu participanții din sezonul 4

Citește și: Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Nu am fost crezut de nimeni”

Citește și: Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare: „Tata a fost Ivan inimă de aur'

Citește și: Mădălina Ghenea, ținută de senzație la Festivalul de la Veneția. Ce rochie a purtat vedeta

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! S-a iubit cu Roxana Buzoiu

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! Are 25 de ani și este originar din Cluj, dar locuiește în Londra de la vârsta de 17 ani. Iacob a dezvăluit că are o familie numeroasă, 12 frați, iar o parte dintre ei locuiesc în străinătate. Iacob s-a declarat foarte încântat de meseria pe care o are: agent de securitate.

Cine este Iacob de la Puterea Dragostei, sezonul 4! Tânărul a recunoscut, spre uimirea tuturor, că a avut o relație amoroasă cu o fostă concurentă din sezoanele precedente. Este vorba despre Roxana Buzoiu, fostă concurentă în primele două sezoane Puterea Dragostei. Deși relația lor a fost de scurtă durată, Iacob Gagea a spus că a fost una intensă. Au locuit împreună timp de o lună, însă în final au ajuns să se despartă.

„Am avut o relație cu Roxana. Prefer să nu povestesc. Nu a fost o relație lungă. A fost doar de o lună. Am locuit împreună atât, o lună, e de ajuns. E prea complicat. Dacă nu ești compatibil, nu are rost', a dezvăluit noul concurent din sezonul patru Puterea dragostei.

Roxana Buzoiu, concurentă la Survivor România?

Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei își dorește să fie concurenta următorului sezon de la Survivor România. Vedeta este pregătită pentru această experiență unică și a început deja să se intereseze ce trebuie să facă pentru a ajunge în Republica Dominicană.

Ea și-a întrebat fanii dacă știu unde trebuie să se ducă pentru a se încrie și de ce are nevoie.

Păi mi-aș dori din toată inima mea, așa că dacă știți unde se fac înscrieri sau un formular spuneți-mi că vreau să fiu acolo’, a mărturisit vedeta în cadrul unei sesiuni de Q&A pe contul său de Instagram.

Alexandra a câștigat Puterea Dragostei, sezonul 3

Alexandra este câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei și a declarat că este gata să se mărite. Printre primele declarații ale Alexandrei, în calitate de câștigătoare a sezonului 3 Puterea Dragostei, a fost, de altfel, cea în care a anunțat că este pregătită să se căsătorească.

Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu sunt concurenții care s-au calificat în marea finală Puterea Dragostei, sezonul 3. Cei 8 concurenți s-au luptat pentru cei 10.000 de euro puși în joc.

‘Eu v-am spus și uitati-mă îmbrăcată în finală cu rochia de mireasă!, a spus Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei.

Cu rochia de mireasă am decis să nu ne grăbim, pentru că avem tot timpul din lume. Eu sunt un ginere mai moderna dezvăluit și Codruț, iubitul tinerei.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter