Cine este Iuliana Călinescu, prezentatoarea emisiunii „Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars / A jucat în 65 de reclame

Publicat pe

Duminică, de la 18:45, Antena Stars lansează cea mai nouă producţie a staţiei, Dragoste fără secrete, emisiune ce va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii, actriţa Iuliana Călinescu, le va fi alături telespectatorilor, dar şi concurenţilor, zi de zi, iar sâmbăta, de la 18:45, aceasta va aduce o gală retrospectivă, în care vor putea fi urmărite cele mai importante momente ale săptămânii.

Cine este Iuliana Călinescu, prezentatoarea emisiunii „Dragoste fără secrete', de la Antena Stars / A jucat în 65 de reclameCine este Iuliana Călinescu, prezentatoarea emisiunii „Dragoste fără secrete', de la Antena Stars / A jucat în 65 de reclame

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmări evoluţia a şase cupluri care vin să demonstreze că pot „face casă bună împreună', atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioară, cele şase cupluri care s-au înscris în această competiţie au acceptat să îşi dezvăluie viaţa împreună, în speranţa că simpatia publicului îi va conduce către marele premiu: un apartament cu două camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitală.

Absolventă a UNATC şi actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti, Iuliana este însă pentru prima oară în postura de gazdă a unui show tv: „Va fi o schimbare majoră în viaţa mea. E frumos în viata să te reinventezi. Mi-am dat seama că noi putem face foarte multe lucruri, doar că nu încercăm, de frică. Aşa că îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!', mărturiseşte Iuliana.

„Astăzi oamenii nu mai au răbdare să se cunoască suficient, au prea puţin timp la dispoziţie, plecând dimineaţa şi întorcându-te seara nu mai ai timp să-ţi cunoşti cum se cuvine partenerul, aşa că propunerea emisiunii noastre chiar vine în sprijinul cuplurilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece 100 de zile, 24 de ore din 24, unul alături de celălalt. Unde mai pui că vine şi cu un premiu pe măsură, un apartament atât de necesar startului în viaţă!', completează actriţa.

Iuliana Călinescu a jucat în filmele „Şi milionarii plâng”, „Anticamera”, „Voinţă de femeie”, „Weekend cu mama”, iar la Teatrul Naţional poate fi văzută în piesa „Cinci femei de tranziţie”, de Rodica Popescu Bitănescu.

A cântat în trupa Senzual'

Iuliana s-a născut la Constanţa în urmă cu 41 de ani, iar în copilărie visa să devină profesoară, însă a ajuns la Liceul de Telecomunicaţii.

O specializare care nu i-a folosit în viaţă, cum nu i-a folosit nici următoarea: a frecventat 3 ani cursurile de la Finanţe-Contabilitate, după care a decis că nu-i place şi a pus punct. Apoi, s-a angajat la o firmă din domeniul petrolier, dar nici asta n-a fost pe gustul ei, potrivit Libertatea.

Intrarea în showbiz şi-a făcut-o în 2000, când a înfiinţat cu o prietenă trupa Senzual'. Am înfiinţat trupa cu o fată care a terminat Canto Clasic. Atunci, nu exista acest nume pe piaţă, însă nu l-am înregistrat la OSIM. Nu mai ştiu de ce. Eram eu şi Oana şi abordam genul care era atunci la modă, dance. Ce a mai apărut ulterior cu numele de Senzual nu are nici o legătură cu mine. Pe Simona nu o cunosc', spunea Iuliana în urmă cu patru ani.

Până să ajungă în echipa 'La TV', în rolul lui Jules, Iuliana a avut apariţii episodice într-un alt serial de la Prima TV, 'Trăsniţii', iar înainte de asta, şi-a trecut în CV un rol principal în 'La servici' (PRO TV Internaţional) şi unul în 'Anticamera' (PRO TV), un rol secundar în 'Leana şi Costel' şi câteva apariţii în filme obscure.

A jucat în 65 de reclame

Doi ani mai târziu, Iuliana se alinia la startul preselecţiilor pentru Popstars' (PRO TV), era aleasă printre finalişti şi rămânea la Bucureşti. N-a câştigat, şi-a dat seama şi că foarte greu şi-ar fi putut face o carieră muzicală, aşa că s-a reorientat. Iar… M-am înscris la mai multe agenţii de casting şi am început să fac reclame. Făceam destul de multe. Apoi, am dat o probă pentru un rol într-o producţie, am luat-o şi m-am hotărât să dau la UNATC, să fiu actriţă cu acte în regulă. Şi mi-a ieşit!'.

'Am făcut în jur de 65 de reclame. În perioada de vârf am câştigat 1.500 de euro pe ziua de filmare, uneori având şi trei zile de filmare. Aşa eram plătită atunci, în perioada 2003-2010', povestit actriţa.

Dragoste fără secrete: 100 de zile în aceeaşi casă

Fiecare dintre cele şase cupluri va locui într-un studio, timp de 100 de zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate şi al unei platforme, la felul în care trec peste provocările vieţii de cuplu şi în care fac echipă pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producţie.

Imaginea completă a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plăcute şi neplăcute ale fiecărei zi, va putea fi urmărită de către telespectatori. Totodată, aceştia vor putea accesa o platforma online în care îşi vor putea urmări favoriţii, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea să îşi exprime şi votul, o singură dată pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotărăsc cine iese din competiţie şi cine rămâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu – un apartament cu două camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitală.

Cu excepția unei singure ore pe săptămână, cele șase cupluri nu vor vedea alți oameni, dar nici nu vor interacționa între ele, având restricţionat accesul la internet sau telefonie mobilă. În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață. Acesta va fi singurul om pe care se va putea baza, singurul cu ajutorul căruia va lua decizii.

În fiecare lună, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa că cei care vor să ia parte le aventură se pot înscrie în continuare pe [email protected] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter