Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer: "Seducția e punctul meu forte!"

Publicat pe

Șaorma, Albina, Fluturele, Muma Pădurii, Cameleonul, Pufosul și Papagalul vor cânta, vor dansa și vor face tot ce le stă în putere ca identitatea lor să nu fie descoperită de detectivi, în această seară, de la ora 21:30, la Masked Singer, pe Pro TV. Toată lumea se va întreba cine este Muma Pădurii de la Masked Singer, iar răspunsul va fi unul foarte greu de aflat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ediția din această săptămână, miza este dublă: două vedete vor părăsi competiția. Pentru a le întinde o mână de ajutor, măștile vor oferi un extra indiciu: un secret neștiut din viața lor.

Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer: "Seducția e punctul meu forte!"Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer: "Seducția e punctul meu forte!"

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut’

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată cu COVID-19:„Mai stau o săptămână-două’

Citește și: Detalii neștiute despre Alexandra Ungureanu de la Asia Express:„Încă duc lupte, încă am îndoieli

Cine este Muma Pădurii de la Masked Singer

Un personaj de poveste le-a dat mari bătăi de cap detectivilor edițiile trecute: Muma Pădurii. Dacă după primul moment, cei patru au spus că sub mască se poate afla Bogdan Stelea, Maia Morgenstern sau chiar doctorul Cristian Andrei, în această săptămână Muma Pădurii mărturisește că teoriile lor au distrat-o foarte tare.

'M-am distrat tare data trecută. Credeți că detectivii ăștia au senzația că știu cine se află sub mască? Ce naivi! Săptămâna aceasta am pregătit o piesă care să-mi pună în valoare seducția.

Da, ați auzit bine, seducția e punctul meu forte. Mi-am antrenat abilitățile în așa fel încât să vă vrăjesc și să vă atrag de partea mea.

Sunt vrăjitoare, dar dansul, muzica, lumina reflectoarelor, m-au urmărit pe tot parcursul basmului meu. Gata cu vrăjeala, Muma Pădurii se întoarce! Să dăm drumul la magie!', va spune Muma Pădurii înainte de a intra pe scena Masked Singer România.

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor pune cap la cap toate informațiile primite, vor analiza cu atenție fiecare sunet pe care masca îl scoate și vor încerca să ghicească cine se ascunde în costum.

Care sunt măștile ce vor merge mai departe în competiție, dar și ce vedete vor fi nevoite să renunțe la mască vedem astăzi, de la ora 21:30, la Masked Singer România

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter