Cine este Sonia Ferrari de la Chefi la Cuțite. „Înainte mă chema Marcel, am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda””

Publicat pe

Sonia Ferrari i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite cu o musaca delicioasă, dar și cu povestea ei de viață. Sonia a dezvăluit că a fost bărbat și că o chema Marcel, fiind „suflet de femeie într-un corp de bărbat”. Sonia Ferrari a mai spus că a trecut și printr-o operație de schimbare de sex în Thailanda.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Ferrari este una dintre concurentele „Chefi la Cuțite', imposibil de uitat. Sonia are 26 de ani și este din București și atunci când a intrat în platoul emisiunii, mulți s-au grăbit să o judece, fără a-i cunoaște povestea.

Sonia Ferrari nu a venit singură la Chefi la cuțite, ci însoțită de iubitul său. Cei doi sunt vecini și formează un cuplu de trei luni. El a descris-o pe Sonia ca fiind „un suflet minunat'.

Sonia Ferrari de la Chefi la cuțite visează să fie cântăreață

Sonia Ferrari a mai povestit că a lucrat în Austria ca barman, a terminat școala pentru management în domeniul hotelier, dar în prezent își dedică mare parte din timp cântatului.

Sonia Ferrari cântă tot timpul în bucătărie și spune că mâncarea este mai delicioasă atunci când este gătită cu dragoste. Chiar în timpul probei de la Chefi la cuțite a făcut o demonstrație și a spus că visul ei cel mare este să ajungă la Eurovision.

Cine este Sonia Ferrari de la Chefi la Cuțite. „Înainte mă chema Marcel, am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda''Cine este Sonia Ferrari de la Chefi la Cuțite. „Înainte mă chema Marcel, am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda''

Sonia Ferrari cântă muzică balcanică și speră că într-o zi talentul ei să fie recunoscut de lumea întreagă.

„Am știut de mică faptul că trebuie să cânt. Îmi doresc foarte mult să particip la Eurovision, cred că o să fie o rampă de lansare. Cânt muzică balcanică. Eu tot timpul am visat departe. Nimic în viața asta nu trebuie să te oprească să îți îndeplinești visul', a mărturisit Sonia Ferrari.

Citește și: Cine este Cristian Boca de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Sonia Ferrari de la Chefi la cuțite a făcut operație de schimbare de sex în Thailanda

Cu sufletul la gură, concurenta a urmărit degustarea făcută de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Ușile s-au deschis și Sonia Ferrari și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite', ca o adevărată divă.

„Nu știu dacă știți sau dacă v-ați dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescență că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să fac unghiile, am făcut și operație de schimbare de sex, dar în Thailanda (…). La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat și că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă', a mărturisit concurenta, spre uimirea celor trei jurați de la „Chefi la cuțite'.

Citeste si: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite. A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter