Ciprian Marica, victima unui accident rutier: „A dat peste mine, m-a lovit!”. Care este starea de sănătate a fotbalistului

Publicat pe

Ciprian Marica a trecut printr-o mare cumpănă miercuri seară, când a fost victima unui accident rutier care i-a pus viața în pericol. Din fericire, fotbalistul de 33 de ani a avut noroc și a scăpat cu bine.

Ciprian Marica, victima unui accident rutier: „A dat peste mine, m-a lovit!'. Care este starea de sănătate a fotbalistuluiCiprian Marica, victima unui accident rutier: „A dat peste mine, m-a lovit!'. Care este starea de sănătate a fotbalistului

Ciprian Marica, în prezent patron al clubului de ligă secundă Farul Constanța, se afla în București, pe scuter, și se îndrepta spre sediul unei televiziuni de sport când a fost lovit de o mașină. Fotbalistul era invitat la emisiunea „Fotbal Club' de la Digi Sport, însă totul s-a terminat cu bine pentru el și viața nu i-a fost pusă în pericol.

„Am zis să ajung mai repede la voi și am zis să vin cu scuterul, că era mai la îndemână. Un domn a vrut să întoarcă pe dublă linie continuă și a dat peste mine. M-a lovit, dar sunt ok. Da. S-a oprit și m-a întrebat dacă sunt ok, i-am zis că da”, a declarat, pentru Digi Sport, Ciprian Marica. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter