Ciprian Mariș de la Exatlon a fost la un pas de a i se amputa piciorul: ”Când am mers la doctor...”

Publicat pe

Meciul pentru protectie de seara trecuta de la „Exatlon” a fost unul extrem de tensionat, cu multe discutii si cu un scor care a demonstrat ca Razboinicii au reusit sa gaseasca resursele pentru a lupta si a trimite acasa un Faimos, slabind astfel echipa adversa.

Dupa un scor de 10 -6 in favoarea Razboinicilor, la duel au ajuns Calin Serban, in varsta de 44 de ani, concurentul cu cele mai slabe rezultate, si Ciprian Maris, in varsta de 28 de ani. Desi initial Mario Fresh s-a autopropus pentru duel, antrenorul Vladimir Draghia a fost cel care i-a ajutat pe Faimosi sa ia cea mai buna decizie. Intr-un top ad-hoc pe ultimele pozitii au fost plasati Mario Fresh si Ciprian Maris, cel din urma pierzand la un joc de indemanare improvizat la vila de catre Faimosi.

Plecand de la trei vieti si cu doua probe de indemanare la final, Ciprian Maris a reusit sa ramana in competitie, catigand detasat toate cele trei meciuri in fata coechipierului sau, Calin Serban.

Clujeanul Ciprian Maris se va bucura in continuare de traseele din Dominicana. Disciplinat si determinat inca din perioada copilariei, luptatorul si-a urmat intotdeauna visul de a deveni un luptator de talie mondiala si de a duce Romania, cat mai sus, pe podiumurile sportive ale lumii. Sportivul nu a fost ocolit insa, de probleme.

„Am avut si operatii in care era posibil sa imi amputeze piciorul. Am avut o infectie la genunchi pe care am lasat-o netratata, iar cand am mers la doctor, intr-un final, acestia mi-au spus ca daca mai stateam 2-3 zile se putea ajunge la amputare. Aveam 19 ani si eram la mijlocul carierei. Am cazut cu genunchiul intre saltele si m-am lovit direct de ciment. M-a durut, dar am mers in continuare la antrenament. Am stat vreo doua saptamani in spital, si apoi am avut o perioada mai slaba, in competitii, din cauza recuperarii”, rememora faimosul cea mai grea etapa din viata sa de sportiv.

Ciprian Maris ramane la Exatlon', gata sa demonstreze ca anii dedicati sportului si autodisciplina il vor duce cat mai departe in aceasta competitive extraordinara, Exatlon'.

Citește și: Cine este Cristina Constantinescu de la Exatlon! Este asul din mâneca Faimoșilor

Citește și: Exatlon România. Adevăratul motiv pentru care AMI a plecat din concurs

FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter