Corina Caragea, detalii din culise despre job-ul de prezentatore de la PRO TV: „Nu e deloc ușor să...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

De mai bine de 15 ani, superba Corina Caragea pătrunde în casele românilor prin intermediul rubricii de știri sportive (PRO TV). Frumusețea ei de un exotism aparte, dublată de o inteligență pe măsură, atrage, dar și intimidează și intrigă, în egală măsură, făcându-te să-ți dorești să afli mai multe despre ea. Deși nu suntem la primul interviu, iar Corina este discretă în privința vieții personale, tot ne-a rezervat câteva surprize…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Te afli de mai bine de mai bine de 15 ani la pupitrul știrilor sportive de la PRO TV. Practic, este a doua ta casă. Povestește-ne cum e când ajungi la muncă! Știu că tu faci și treabă de redacție. Ce ritual ai, cu cât timp mergi mai devreme, le dai bătăi de cap fetelor de la hair & make-up sau te cunosc prea bine? Sau colegilor reporteri, producătorilor?

Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție. Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare. Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte. Fetele mă știu de 15 ani și merge repede totul, din fericire. Mă bazez pe ele. Și atunci când ajung din montaj cu 10 minute înainte de jurnal, din altă clădire, după o luptă cu nămeții sau ploaia, ele mă aranjează perfect.

Corina Caragea, detalii din culise despre job-ul de prezentatore de la PRO TV: „Nu e deloc ușor să...'/ EXCLUSIVCorina Caragea, detalii din culise despre job-ul de prezentatore de la PRO TV: „Nu e deloc ușor să...'/ EXCLUSIV

Corina Caragea: „Doar cu Figo am avut curaj să fac o poză'

Te-ai temut de concurență, atunci când ai ajuns la PRO TV? Ți-a fost frică de faptul că altcineva ți-ar Corina Caragea putea sufla jobul?

Nu. M-am concentrat doar pe ceea ce aveam eu de făcut.

Citește: Momente de panică pentru Corina Caragea, în vacanță:”Eram în duș, stăteam la etajul 66…”

Citește și: La 37 de ani, Corina Caragea spune „NU” hotărât operațiilor estetice:”Mă deprimă total ce văd la fetele tinere. Mai e cineva neinjectat?”

Citește și: Cum arată fiica lui Jorge. Ce probleme a avut Karina când se mutase în America:„Suferise o depresie'

Citește și: Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam:”Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă”

Cariera te-a ajutat să-i întâlnești pe unii dintre sportivii tăi preferați, precum Francesco Totti, Iker Casillas și Luis Figo, dar probabil lista e mult mai lungă. Povestește-ne puțin despre aceste întâlniri! Un episod care ți-a rămas în minte…

Într-adevăr, să vorbesc cu acești oameni în viața reală nu era ceva ce să îmi închipui sau să visez. Doar cu Figo am avut curaj să fac o poză. L-am întâlnit pe stadion, când făceam un reportaj despre un meci EURO jucat la noi. Pe ceilalți i-am întâlnit la tragerea la sorți pentru EURO, eveniment pe care îl prezentam, iar ei urmau să intre pe scenă și acolo să vorbim. În spatele scenei, pe când am fost chemați de sunetiști să fim cablați, am preferat să mă duc prima, astfel încât să nu îi întâlnesc. Și m-am întors cu spatele, să nu îi văd când vin. Aveam destule emoții din cauza evenimentului, nu mai voiam și din cauza lor. (zâmbește)

Nici la machiaj nu am intrat, ca să nu ne întâlnim. Atunci am văzut toate microfoanele întinse pe masă, fiecare cu nume. Am facut o poză acestei „echipe de neuitat pe care nu mi-aș fi imaginat-o vreodată. Ca atunci când începe meciul și pe ecran apare așezarea în teren, primul 11. Așa arăta acum schița. Doar că jucam și eu lângă Totti, Casillas și restul. (zâmbește)

Corina Caragea: „Orice ai face, lumea te va judeca'

Te-ai lovit vreodată de prejudecăți? Știi cum e, fată frumoasă, care apare zilnic la TV, se pun etichete destul de ușor…

Da, cum să nu? Oricât aș încerca eu să schimb această părere, nu voi reuși. Oricât ai arăta oamenilor, nu va fi destul. Orice ai face, lumea te va judeca. Este o lecție învățată de-a lungul timpului. De aceea, nici nu mă străduiesc. Să creadă ce vor. Fie că o fac din invidie, fie din frustrare și propria nemulțumire, nu mă interesează decât ce cred apropiații. Social media le dă o voce tuturor, și mulți, ascunși în spatele unei tastaturi, te judecă, te umilesc, te înjură, te amenință. De fapt, sunt și ei tot fanii tăi. Dar nu știu încă.

Corina Caragea: „Am intrat în lumea asta care te poate vrăji ușor încă din liceu'

Cum ai reușit să stai departe de… tentațiile atât de populare, dar uneori nocive? Bărbați celebri, bogați, influenți, ieșiri nocturne în cluburi de fițe, anturaje controversate?

Educația. Cred că cei 7 ani de acasă sunt foarte importanți pentru oricine. Sunt o bază importantă. Am intrat în lumea asta care te poate vrăji ușor încă din liceu, când eram model. Dar tata mă ducea uneori la castinguri sau mă aștepta noaptea, după repetițiile pentru emisiune. Nu am prieteni celebri, influenți, bogați. Am o mână de prieteni de o viață, adevărați, nu de conjunctură. Nu mi-am construit celebritatea pe o asociere de imagine cu vreo vedetă controversată. Cred că ce e val ca valul trece și că orice construcție, dacă nu are o fundație solidă, se dărâmă ușor. Am preferat să nu depind de nimeni, să mă bazez doar pe mine și să mă prețuiesc. Aleg cu precauție pentru ce și cine „mă irosesc. Cui îi dăruiesc timpul și încrederea mea. Pot părea sălbatică. Dar nu mă interesează. (zâmbește)

Pe de altă parte, ai simțit vreodată că poate ești prea retrasă? Că poate ratezi oportunitatea de câștiga niște bani mult mai ușor, prin mai multă expunere?

Exact cum scriam mai sus. Sigur că puteam alege un drum mai ușor și mai rapid. Dar nu eram eu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter