Corina face furori cu un nou accesoriu cool! Poartă la concerte o cordeluţă cu prăjituri pe cap!

Publicat pe

 Corina si-a surprins fanii la cele mai recente concerte cu un nou accesoriu cool. Artista a urcat pe scena cu… prajituri pe cap. Cordeluta cu cupcakes este o creatie a unui celebru designer britanic de la care Corina a achizitionat recent si deja celebra sapca cu 30 de ochi.

 

 

Corina1

 

Cordeluta cu cupcakes este cel mai delicios accesoriu din garderoba mea. Este realizata de un celebru designer de accesorii, Piers Atkinson, ale carui creatii sunt purtate si de Lady Gaga, Kate Moss, Paloma Faith sau de celebrul fashion-blogger Anna Dello Russo', declara Corina.

 

Fanii au fost fermecati de noul accesoriu al vedetei si au dorit sa verifice cu mana lor daca prajiturile sunt adevarate.

 

Fanii mei sunt cei mai simpatici. Imediat dupa concerte au venit la mine pentru autografe si au tinut sa facem selfie-uri in care sa se vada bine si cordeluta cu cupcakes. Au atins prajiturile pentru a se convinge ca nu sunt reale. Sunt cu adevarat imbietoare si imi fac pofta de dulce de fiecare data cand le vad', adauga artista.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter