Cove, imagini în premieră de la Prima TV. Cum s-a filmat în culise, cu Diana Bart

Publicat pe

Cove a început deja filmările pentru emisiunea Flash Monden de la Prima TV, iar noi avem imagini în premieră de la fața locului! Prima apariție a lui Cove la Prima TV va avea loc pe 13 septembrie și, analizând, imaginile poate fi lesne observat că Gabriel Coveșeanu s-a adaptat deja la noul job.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Cove le-a dat o veste neașteptată fanilor săi! Acesta a plecat de la PRO TV, după șase sezoane de Vorbește lumea, emisiune pe care o prezenta împreună cu Adela Popescu. Nu a durat mult și Cove a anunțat că va continua munca în televiziune și a ales Prima TV, aici unde va prezenta Flash Monden împreună cu Diana Bart.

Cove, imagini în premieră de la Prima TV. Cum s-a filmat în culise, cu Diana BartCove, imagini în premieră de la Prima TV. Cum s-a filmat în culise, cu Diana Bart

Cove pare să fie fericit alături de noua sa colegă și o demonstreaza imaginile de la filmarile Flash Monden pe care VIVA! le prezintă în premieră. Cu zambetul pe buze tot timpul, Cove s-a purtat ca un gentleman cu colega lui, Diana Bart, care l-a primit cu brațele deschise pe noul său partener de emisiune.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie.

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă.’, a transmis Cove.

La Prima TV, Diana Bart si Cove aduc poveşti în premieră despre celebrităţile autohtone, dar şi internaţionale. Specialiştii emisiunii comentează ţinutele vedetelor, iar astrologul de serviciu îţi spune ce îţi rezervă astrele pentru fiecare zi din săptămână.

Citește și: Cine prezintă Vorbește Lumea, după retragerea lui Cove.Ei sunt noii colegi ai Adelei Popescu

Citește și: Cove a semnat cu Prima TV după ce a plecat de la PRO TV:'Revin unde m-am simțit bine'. Ce emisiune va prezenta

Citește și: Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh: „Nu-mi place să fiu singură'

De ce a plecat Cove de la Pro TV

Cove și-a justificat public decizia de a pleca de la Vorbește lumea, emisiunea difuzată pe PRO TV. Prezentatorul TV a specificat încă de la început că este o schimbare benefică pentru el, care a venit la timpul potrivit.

Totodată, el a explicat că, din punctul lui de vedere, schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și că deși pot părea bruște, sunt de bun augur.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de…surprize- surprize’, a spus Cove pentru spectacola.ro.

Cove a descris experiența de la Vorbește lumea drept o perioadă foarte frumoasă, dar obositoare. A spus că e greu să te ocupi de o emisiune în direct, iar singura nemulțumire era faptul că nu putea pleca într-o călătorie mai lungă, deoarece avea doar weekend-urile libere. Astfel, a mărturisit că motivul retragerii sale a fost pe plan personal, în ceea ce privește programul.

„Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie, pentru că doar weekendurile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.

Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde, iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe.’, a adăugat el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter