Cristina Almășan, influencer și mamă de fetiță, susține alăptatul în public: „La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cristina Almășan, mama unei fetițe, susține alăptatul în public. Actriță, dar și unul dintre cei mai iubiți influenceri, Cristina Almășan are, de ceva vreme, o nouă „meserie – cea de mamă. Am vrut să aflăm totul, așadar, despre provocările vieții în trei, dar și despre responsabilitatea pe care o implică, de fapt, misiunea de creator de content… Și, evident, dacă se poate trăi din asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce părere ai despre alăptatul în public?

Sunt de acord cu asta. La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum. Eu, din păcate, nu alăptez pentru că nu am avut suficient lapte și a fost ceva mai complicat, dar încurajez toate mămicile să facă treaba asta măcar 6 luni de zile.

Cristina Almășan, influencer și mamă de fetiță, susține alăptatul în public: „La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum' / EXCLUSIVCristina Almășan, influencer și mamă de fetiță, susține alăptatul în public: „La urma urmei, toată lumea mănâncă oriunde, oricum' / EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme a avut Cristina Almășan în timpul sarcinii:„Mi-a fost foarte greu. Am vomitat foarte, foarte mult'. Iubitul ei a asistat la nașterea fiicei lor / EXCLUSIV

Citește și: De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica:„Ar fi puțin cam complicat, pentru că…'

Citește și: Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum:”Cu anul nașterii mă confrunt…”

Citește și: Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:”O femeie impecabilă, nu am meritat-o”

Cristina Almășan, mama unei fetițe, susține alăptatul în public

Spune-mi despre iubitul tău. El cum se simte în rolul de tătic? Cum o percepe pe cea mică?

El o adoră la fel de tare ca mine. Chiar în ultimele două săptămâni, a stat și el acasă cu noi și am avut, cumva, grijă de ea amândoi, am împărțit toate treburile pe care le aveam de făcut în privința bebelușei. E foarte fericit, mi se pare că i se potrivește, chiar are o intuiție de tătic așa cum rar am mai văzut la alți bărbați. Sunt foarte norocoasă că e așa cum e și că e chiar un tătic desăvârșit.

Dat fiind că ești mamă de puțin timp, cu somnul cum stai?

Cu somnul stau bine pentru că, așa cum ziceam și mai devreme, ne împărțim treburile. Practic, ne trezim de trei ori pe noapte. Fie ne trezim împreună, cineva face lăpticul, cineva îi dă să mănânce, fie facem cu schimbul, eu mă trezesc acum, el următoarea dată și tot așa. Dar e OK, chiar suntem OK. Nu ne deranjează că ne trezim de trei ori pe noapte, cum n-am mai făcut-o până acum.

Ce înseamnă să fii „influencer' pentru Cristina Almășan

Pentru că acest interviu are loc la VIVA! Influencers Party, voiam să te întreb ce înseamnă „influencer pentru tine.

Aoleu, deci cuvântul ăsta este atât de greu de explicat! Cumva, mi s-a alocat mie, cel puțin, acest cuvânt, fără să-mi doresc neapărat să devin un „influencer. Eu, pur și simplu, m-am apucat inițial de vlogging pe YouTube pentru că, fiind actriță la bază, voiam să actoricesc și în mediul online. Cumva, mi-a crescut pagina de Instagram într-un mod foarte organic și așa am primit și numele ăsta de „influencer.

Numele ăsta vine cu o greutate pentru că trebuie, cumva, să ai grijă despre ce vorbești, trebuie să ai grijă ce postezi, pentru că poți influența foarte, foarte ușor comunitatea care te urmărește. Având și un public cuprins între 18 și 35 de ani majoritar, trebuie să fii foarte, foarte atent la ce postezi.

A existat vreun moment în care să-ți dorești alt drum profesional?

Mi-ar fi plăcut enorm să fiu cântăreață! Dar timpul nu e pierdut! Poate mâine, poimâine vă treziți cu o piesă de la mine!

Ce hobby-uri ai, Cristina? Ce-ți place cel mai mult să faci în timpul liber?

Îmi plac întâlnirile cu prietenii și serile de jocuri pe care le organizăm, dar îmi plac și nopțile în care stau cu iubitul meu și ne uităm la filme. Și totuși, cea mai mare pasiune a mea în momentul ăsta e bebelina, cu care ador să petrec timp.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă Personală, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter