Cristina Cioran, detalii din culisele ACCES DIRECT. Cum a ajuns să prezinte emisiunea, după mulți ani de pauză în televiziune

Publicat pe de cristina cioran, simona gherghe

Cristina Cioran a revenit cu forțe proaspete în televiziune, după mulți ani de pauză, dar „la momentul potrivit', după cum este chiar ea convinsă. Îi era dor de „sticlă', dar nu reușea să se regăsească în peisajul actual din televiziunile autohtone. Cristina este foarte fericită că a trecut de castingul pentru „Acess Direct' și a povestit pentru VIVA! cum a primit vestea că o va înlocui pe Simona Gherghe.

Cristina Cioran, detalii din culisele ACCES DIRECT. Cum a ajuns să prezinte emisiunea, după mulți ani de pauză în televiziuneCristina Cioran, detalii din culisele ACCES DIRECT. Cum a ajuns să prezinte emisiunea, după mulți ani de pauză în televiziune

 

Pe 15 aprilie, Simona Gherghe a moderat ultima ediție „Acces Direct', înainte să plece în concediul de maternitate. În locul său a venit, Cristina Cioran, iar prezența la cârma emisiunii sa a fost foarte bine primită de telespectatorii emisiunii, deși actrița nu și-a putut stăpâni emoțiile și a avut câteva bâlbe.

„M-am adaptat foarte bine, foarte uşor.  Este adevărat că la început am avut mega emoţii, avem senzaţia că îmi curge transpiraţia din creştetul capului pe toată şira spinării… Nişte emoţii îngrozitoare pentru că am intrat într-un proiect prezent de atâţia ani pe piaţă, cu un istoric consistent, un proiect foarte important şi foarte serios. Mi-era teamă să nu greşesc.

M-am bâlbâit de câteva ori, deşi eu nu mă bâlbâi şi nu mă blochez niciodată, nici pe prompter, nici în discuţii. Dar iată că, la început, am avut foarte mari emoţii pentru că eram conştientă că era un moment extrem de important', a povestit Cristina pentru VIVA!.

 

A primit vestea cea bună în vacanță

 

Cristina Cioran ne-a povestit că se afla în vacanță atunci când a primit vestea cea bună din partea echipei „Acces Direct'.

„Eu eram în Italia, într-o vacanţă şi a fost o chestie foarte interesantă pentru că nu-mi mergea telefonul deloc, roamingul era mort. Şi eram foarte ofticată pentru că aveam foarte multă treabă, trebuia să vorbesc la telefon, aveam chestiuni importante de planificat şi nu reuşeam. Într-un final am ajuns într-un loc unde era internet şi fix în secunda în care mi s-a conectat telefonul, am fost sunată de cineva din partea „Acces Direct'.

Am fost şocată pentru că a fost, efectiv, o nimereală totală. Aşa a fost să fie să ajung eu aici. În momentul în care m-a sunat şi am reuşit să vorbim, am simţit că eu voi fi aleasă. Am avut un sentiment foarte puternic că voi trece castingul şi am fost extrem de bucuroasă', a spus Cristina Cioran pentru VIVA!.

 

Omul potrivit la momentul potrivit

 

Cu toată experiența pe care o are în televiziune, Cristina Cioran are momente, la „Acces Direct' în care emoțiile o copleșesc. Cu toate că este o emisiune grea, în care trebuie să fie obiectivă, actrița este convinsă că a fost omul potrivit la momentul potrivit pentru emisiunea potritivă.

„Îmi doream foarte mult să revin pe sticlă. Am aşteptat liniştită pentru că eu consider că fiecare lucru are momentul lui. Fiecare job sau fiecare film are momentul lui în care să-l vizionezi. Şi aşa am crezut şi cu treaba asta, că va fi un moment anume când se va întâmpla şi aşa a fost.

„Acess Direct' este o emisiune foarte grea, tratează subiecte atât de grave, dezbate şi caută soluţii. Eu am şi plâns de câteva ori. M-am emoţionat atât de tare, sunt momente care te blochează. Ca moderator, tu nu poți nici să judeci, nici să dai sfaturi sau verdicte. Trebuie să fii imparțial și este foarte greu pentru că și tu părerile tale, dar trebuie să le ții pentru tine. Nu e ușor, dar în timp te obișnuiești', ne-a spus Cristina. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter