Cum arată și cu ce se ocupă Ana, fosta soție a lui Alex Velea, de când s-a mutat în Marea Britanie

Publicat pe

Ana, fosta soție a lui Alex Velea, a luat o decizie radicală după despărțirea de solist! Și-a terminat studiile și a plecat din țară, s-a mutat în Marea Britanie, iar tânăra a dezvăluit că îi merge foarte bine. Iată cum arată și cu ce se ocupă Ana, acum, peste hotare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alex Vela a fost căsătorit cu Ana, fosta sa soție, vreme de patru ani, din anul 2010 până în 2014. La scurt timp după divorț, Ana a luat decizia de a-și termina studiile și s-a mutat din țară. În anul 2016, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila' cu specializarea Psihiatrie. În anul 2019, aceasta și-a deschis un cabinet de psihiatrie în București, dar la puțin timp după a luat decizia de a pleca în Marea Britanie, unde mai locuiesc doi dintre frații săi.

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile: „Au încercat să ne distrugă”

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi: „Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totul

Citește și: Ce relație are Alex Velea cu copiii lui. Artistul i-a luat peste picior pe băieți: „Stați cuminți! Fără sucuri, nu aveți voie! Acum vorbesc de mă-ta'

Citește și: Antonia a divorțat, iar Alex Velea a făcut primele declarații despre nuntă: „Nu vrem să mai trăim în concubinaj!”

Ana, fosta soție a lui Alex Velea, a anunțat că este medic pentru NHS (National Health Service), adică serviciul național de sănătate din Marea Britanie. Potrivit WOWbiz.ro, Ana este implicată și în proiecte umanitare pentru zonele defavorizate din Africa. De altfel, fosta soție a lui Alex Velea și-a schimbat radical look-ul, având acum codițe împletite și părul vopsit în mai multe culori.

Povestea dintre Alex Velea și fosta lui soție, Ana

Cum arată și cu ce se ocupă Ana, fosta soție a lui Alex Velea, de când s-a mutat în Marea BritanieCum arată și cu ce se ocupă Ana, fosta soție a lui Alex Velea, de când s-a mutat în Marea Britanie

Alex Velea și Ana, fosta sa soție, au divorțat oficial în anul 2014, după ce deja apăruseră numeroase speculații potrivit cărora ar fi îndrăgostit de Antonia. Deși solistun de la Golden Gang și Antonia se cunosc de ani buni, cei doi au reluat legăturile abia după divorțul Antoniei. În anul 2012, la final, se pare că Alex Velea și Ana tot amânau despărțirea, deși solistul s-a îndrăgostit de Antonia. Inevitabil, Alex și fosta sa soție s-au despărțit, iar artistul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste, din care au reieșit doi copii: Dominic și Akim.

„Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu.', a povestit Alex Velea, Antonia confirmând spusele partenerului său.

Alex Velea și Antonia se vor căsători

O fotografie a atras atenția asupra lui Alex Velea și Antoniei! Pe conturile de socializare, a apărut o imagine în care Antonia îl mângâie pe Alex Velea și, surpriză, pe mâna solistei se afla un inel extraordinar! Internauții sunt de părere că Alex Velea și Antonia s-ar fi căsătorit în mare secret, iar imaginea cu pricina pare că îi duce pe aceștia cât mai aproape de confirmarea speculațiilor. În realitatea, nunta va avea loc în viitorul apropiat!

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter