Cum a arătat Priyanka Chopra în ziua nunții. Rochia de mireasă a avut 2 milioane de paiete din sidef, iar voalul, 23 de metri!

Publicat pe de Oana Pantazi

Sintagma „nuntă ca-n povești” se potrivește perfect în cazul actriței Prianka Chopra și al artistului Nick Jonas, despre a căror petrecere nupțială se va vorbi multă vreme de acum înainte. Iată cât de specatculos au arătat cei doi îndrăgostiți în cea mai frumoasă zi a vieții lor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Dragostea lor este atât de mare, încât Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit… de două ori! sâmbăta trecută, perechea a spus da în stil american, iar duminică, în stil indian, alături de prieteni și familie. Duminică, Priyanka Chopra (36) și Nick Jonas (26) s-au căsătorit în cadrul unei ceremony hindi, la Umaid Bhawan Palace, în Jodhpur, Rajasthan. Actrița și proaspătul ei soț au spus DA mai întâi în stil american, în cadrul unei ceremonii care a avut loc cu o zi în urmă. În timp ce pentru ceremonia de sâmbătă Priyanka Chopra și Nick Jonas au purtat ținute Ralph Lauren, a doua zi mirii s-au îmbrăcat în superbe straie tradiționale indiene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Priyanka Chopra și Nick Jonas au avut două ceremonii

„A fost super important pentru Priyanka să aibă o ceremonie indiană care să cinstească moștenirea și cultura ei, așa cum a fost important ca Nick să aibă parte, de asemenea, de o ceremonie care să-i onoreze apartenența le creștinism', a subliniat un apropiat al familiei pentru People. Ambele petreceri de nuntă au ieșit perfect, iar mirii nu și-au uitat fanii din mediul online, cărora le-au împărtășit câteva dintre cele mai frumoase momente, inclusiv petrecerea Sangeet de dinaintea nunții și ceremonia Mehendi, doua dintre cele mai importante tradiții din cultura hindi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

La rochia miresei s-a muncit 1.826 de ore!

Recent au apărut însă fotografiile cu Priyanka Chopra și Nick Jonas îmbrăcați în ținute de ceremonie, atât pentru nunta în stil indian, cât și pentru cea în stil clasic, și sunt absolut spectaculoase. La prima ceremonie (unde cel care i-a cununat a fost chiar tatăl mirelui), frumoasa de la Bollywood a arătat incredibil într-o rochie de mireasă Ralph Lauren, cu aplicații din tul și dantelă, lucrată manual, pe care au fost aplicate paiete din sidef mărgele din cristal și cristale Swarovski.

Dacă la asta adăugăm faptul că sub rochia din dantelă s-a mai aflat o rochie mulată pe corp, pe care au fost brodate 2 milioane de paiete din sidef, și întreaga operațiune a durat nici mai mult, nici mai puțin decât 1.826 de ore, nu e greu de imaginat cât a costat toaleta de mireasă a Priyankăi! Dat fiind că proaspăta familie are însă o avere comună 53 de milioane de dolari, prețul total al nunții, 584.000$, e chiar unul decent…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people) on

„Viața mea'

De asemenea, și Nick s-a ridicat pe deplin la înălțimea evenimentului, alegând și el un costum personalizat Ralph Lauren, cu șase nasturi, iar în buzunarul de la piept a purtat o bucată din aceeași dantelă folosită și la rochia Priyankăy, pe care a fost brodat, în urdu, cuvintele „My Jaan” – în traducere, viața mea. Nu ne rămâne decât să sperăm că viața celor doi îndrăgostiți va fi la fel de frumoasă ca ceremoniile care i-au unit….

Foto: Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter