Cum a cerut-o în căsătorie Toni Grecu pe soția lui: "I-am spus, după ani de prietenie, să..."

Publicat pe

Toni Grecu a povestit, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, cum a cunoscut-o pe soția lui și cum a cerut-o în căsătorie. Nu a fost vorba despre întrebarea clasică, rostită în genunchi, la o cină romantică. Toni Grecu a găsit o metodă inedită de a-și cere soția în căsătorie, după mulți ani de prietenie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu a amânat momentul căsătoriei, însă când a simțit că este timpul, și-a cerut soția în căsătorie într-un mod inedit. I-a propus Cristinei să meargă împreună să-și facă analizele și apoi a făcut o programare la Starea Civilă, spre surprinderea soției sale care își luase gândul că vor mai face acest pas vreodată.

Cum a cerut-o în căsătorie Toni Grecu pe soția lui: "I-am spus, după ani de prietenie, să..."Cum a cerut-o în căsătorie Toni Grecu pe soția lui: "I-am spus, după ani de prietenie, să..."

Toni Grecu a cunoscut-o pe soția sa, Cristina, în 1985. Ea participa cu o colega la un concurs de dans modern, iar el cu trupa la un concurs de umor. După mulți ani de prietenie, a considerat că este timpul să meargă mai departe.

„Am amânat până când am constatat că nu mai are rost și trebuie să răspund chemării speciei. Nu m-a cerut soția de bărbat. A fost o cerere destul de nonconformistă. I-am spus, după o prietenie foarte lungă de niște ani, să mergem să facem analize.

„Păi de ce, suntem bolnavi? Nu, să ne însurăm”. Nu se aștepta, cred că abandonase ideea și ne complăceam în relația asta de prietenie lungă, dar cât să o mai și duci?!„, a dezvăluit Toni Grecu.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid pentru Reghe de Ziua Îndrăgostiților:„De morți, numai de bine!. Ce cadouri luxoase își făceau în trecut

Citește și: Dovada că frumuseţea se moşteneşte!Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

Cum a cerut-o în căsătorie Toni Grecu pe soția lui

Toni Grecu a dezvăluit că s-a însurat în secret, în afara orelor de program de la Starea Civilă.

Am spus analize și am făcut o programare la Starea Civilă, la Sector 3 și i-am rugat pe cei de acolo să ne programeze în afara orelor să nu știe nimeni.

Am fost doi oameni și după aia ma plecat în treaba mea și ea în a ei. Și seara am făcut o petrecere cu prietenii”, a mărturisit Toni Grecu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cum trece Toni Grecu peste certurile cu soția

Toni Grecu recunoaște că nu a fost tot timpul lapte și miere în căsnicia lor, dar consideră că toate aceste conflicte sunt necesare pentru consolidarea relației dintre ei.

„Nu pot să spun că îmi place să mă cert cu soția, dar îmi place să am discuții în contradictoriu constructive. Din conflict se naște progresul. Conflictul este motorul progresului. Nu sunt certăreț.

Îmi apăr însă cu suficientă intensitate punctele de vedere, dar nu fac din asta o ceartă. Cred că ăsta este secretul unei căsnicii mai lungi, să știi să faci pași laterali. Ca un dans., a mai spus umoritstul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter