Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club, în Dubai. Cum au fost surprinși

Publicat pe

Alex Bodi este din nou în atenția publicului. Omul de afaceri s-a afișat cu Ema Uta, deși era într-o relație cu Daria Radionva, fosta lui logodnică. Cei doi îndrăgostiți chiar au fost în mai multe vacanțe și au postat și câteva imagini împreună. Acum, se pare că bărbatul a petrecut într-un club, în Dubai, în care se afla și Bianca Drăgușanu. Să fie vorba de soartă sau aceștia au decis să-și mai acorde o șansă?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi se poate declara un bărbat împlinit. Are afaceri de succes, un aspect fizic de invidiat și stă bine și la capitolul dragoste. De curând, s-a afișat alături de noua sa cucerire, Ema Uta, make-up artistul preferat al vedetelor. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță împreună, în Maldive, și au decis să-și asume relația.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club, în Dubai. Cum au fost surprinșiAlex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club, în Dubai. Cum au fost surprinși

Însă, spre surprinderea tuturor, omul de afaceri a fost surprins acum într-un club, din Dubai, în care se afla și fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. Fanii s-au gândit imediat că aceștia și-ar fi dat întâlnire, însă, după spusele lor, nu ar mai exista niciodată cale de împăcare. Iată cum au apărut pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta:Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:Nu e o surpriză

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Anamaria Prodan la nivelul feței.Pare alt om!

Citește și: Dovada că frumuseţea se moşteneşte!Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au petrecut în același club, în Dubai

Bianca Drăgușanu a mers în Dubai, alături de gașca sa, pentru a sărbători ziua de naștere a unei prietene. Ei bine, chiar dacă vedeta nu a fost însoțită de Gabi Bădălău, actualul ei iubit, s-a distrat pe cinste, iar dovada stă în numărul de videoclipuri și imagini postate pe rețelele de socializare.

Asta nu este tot! În același club, chiar în aceeași seară, și Alex Bodi și-a făcut apăriția. De asemenea, și omul de afaceri era însoțit de prietenii lui. Însă, toată lumea s-a gândit imediat la faptul că Bianca Drăgușanu și fostul ei soț nu s-ar fi întâlnit din pură întâmplare, scrie WOWbiz.

Nu se cunoaște încă dacă aceștia au decis să își mai acorde o șansă sau totul a fost o pură coincidență. Însă, un lucru este sigur, iar acela este că Alex Bodi formează o relație cu Ema Uta, iar Bianca Drăgușanu este într-o relație cu Gabi Bădălău.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de căsnicie marcată de despărțiri și împăcări. Ba chiar mai mult, omul de afaceri a fost agresiv cu fosta asistentă de televiziune. Într-o emisiune de televizune, a vorbit deschis despre momentul în care a lovit-o pe fosta lui soție.

„Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei’a mai spus afaceristul. 

sursă foto- Instagram și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter