Cum arată fratele prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor: "Eroul meu"

Publicat pe

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru fratele lui. Cei doi nu s-au mai văzut de jumătate de an, de când Daniel este plecat în Dominicană, cu Survivor, și dorul pe care îl simt unul pentru celălalt este uriaș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel le-a dezvăluit tuturor cum arată fratele său care a împlinit recent 40 de ani, cel pe care l-a numit de mai multe ori drept modelul său și omul care l-a ajutat să ajungă cine este astăzi. Fratele prezentatorului de la Survivor este o persoană activă și reușește să aibă un corp atent lucrat, asta și datorită meseriei pe care o practică, mai exact cea de instructor de fitness. 

Cum arată fratele prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor: "Eroul meu"Cum arată fratele prezentatorului Daniel Pavel de la Survivor: "Eroul meu"

„40’s is the new 20’s. Fratele meu, eroul meu și inspirația mea! La mulți ani!', este mesajul pe care Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, l-a postat pe contul de Instagram.

Dată fiind pregătirea sportivă a fratelui său, Daniel Pavel a dezvăluit că a ascultat toate sfaturile venite din partea fratelui său care a conceput pentru el un antrenament special pentru Survivor.

„Am noroc sa am in familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness.

El se afla in Romania, asa ca ne-am adaptat la aceasta situatie si am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost inotator de performanta, o vreme am folosit facilitatile oferite de bazinele publice din Viena.

Fiind insa un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost inchise, asa ca acum am gasit un refugiu in jocuri periodice cu mingea de fotbal si baschet.', povestea Daniel Pavel în urmă cu mai multe luni. 

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor și iubita lui împlinesc 7 ani de relație:'Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea'. Cu ce se ocupă Marina / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, are un fiu de 16 ani:'Știe 3 limbi străine și face liceul în Austria'/ EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor.Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, este un sportiv desăvârșit. A făcut înot de performanță, judo, polo, scrimă, dar și arte marțiele. Ne-a vorbit despre relația sa cu sportul, ce a făcut înainte de venirea la Survivor, precum și care este marele regret al vieții sale.

„Înotul este, fără doar și poate, piatra de temelie a formării mele ca sportiv. A fost urmat de polo pe apă, ca o prelungire firească, întreruptă doar de faptul că ajunsesem la Constanța, imediat după Revoluție, pentru liceu. Primul contact cu scrima a fost tot în anii de înot la CSS 2 București, la 23, cum îi spuneam noi pe atunci, când tatăl meu, un adevărat Cus DAmato (cel care l-a antrenat spre campion al lumii pe Iron Mike Tyson) pentru mine și fratele meu, a găsit o oportunitate de a face și scrimă.

Scrima este mai mult un sport al minții, o folosire judicioasă a geometriei spațiului. Mie-mi plac nespus săbiile medievale, occidentale și orientale.”, ne povestea Daniel în urmă cu ceva timp.

Daniel Pavel de la Survivor regretă că nu a făcut Medicina

„Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama, cadru medical o viață, și să urmez Medicina. Simt că aș fi putut să-mi vindec semenii pe o specializare medicală sau să lucrez ca medic militar. Dar rămâne doar la stadiul de „what if și de eventual script pentru vreun proiect de viitor, pentru scris.”, a mai spus Daniel Pavel pentru VIVA!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter