Cum arată gemenii lui Jane Seymour, la 26 de ani. Celebra Dr Quinn i-a născut când avea 44 de ani

Publicat pe

Jane Seymour, celebra Dr. Quinn, a născut gemeni la 44 de ani! Băieții au 26 de ani acum, sunt adulți în toată regula și actrița este extrem de mândră de ei, mai ales că îi și seamănă foarte bine din punct de vedere fizic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jane Seymour, fosta Bond Girl si actrita din The Kominsky Method, dar mult mai cunoscută în urma rolului Dr. Quinn, are cinci copii: Katherine (39 ani), Sean (35 ani), gemenii Kristopher si John (26 ani) si Jenni Flynn (40 ani).

Cum arată gemenii lui Jane Seymour, la 26 de ani. Celebra Dr Quinn i-a născut când avea 44 de aniCum arată gemenii lui Jane Seymour, la 26 de ani. Celebra Dr Quinn i-a născut când avea 44 de ani

Partenerul actual al lui Jane Seymour este David Green, cu care a început o relatie în 2014, dupa ce a divortat de actorul James Keach. Acesta din urmă este tatăl gemenilor ei, Kristopher si John, pe care actrița i-a adus pe lume când avea 44 de ani.

Copiii lui Seymour sunt acum toţi mari, ceea ce îi conferă o autonomie şi mai mare faţă de carieră.

Cum arată gemenii lui Jane Seymour

„Mi-am luat copiii cu mine peste tot în lume şi am refuzat din când în când câteva filme pentru că simţeam că nu-i pot aduce cu mine, nu era sigur sau pur şi simplu nu ar fi funcţionat', a spus ea, potrivit okmagazine.ro.

Seymour crede că ar fi putut face mai multe filme dacă ar fi reuşit să renunţe la copii şi să călătorească perioade lungi, dar pur şi simplu asta nu a fost o opţiune atractivă. De asemenea, e mândră de comportamentul lor şi are convingerea că sunt bine crescuţi. Cu greu i-au cauzat probleme şi toţi urmează cariere creative.

Gemenii Kristopher si John, care au primit numele dupa prietenii lor apropiati, Johnny Cash si Christopher Reeve.

Citește și: Ce cadou a primit Olivia Steer la 17 ani de căsătorie cu Andi Moisescu:„Când e dragoste reală și puternică…’

Citește și: Gabriela Prisăcariu a publicat fotografii în timp ce-și alăptează bebelușul.Nu se mai teme de critici!

Citește și: Interviu EXCLUSIV cu Octavian Strunilă, în VIVA! de august, înainte să plece la filmări în Madagascar

John calcă pe urmele mamei sale și a debutat în actorie în 2006, cu filmul „Blind Dating'. Lui John îi place, de asemenea, să facă muzică, lucru care o bucură pe mama sa.

Fratele său geamăn, Kristopher, îi seamănă în multe privinţe. Într-o postare, Seymour l-a descris ca pe un bărbat muncitor care a ales calea educaţiei , nu pe cea a divertismentului. Are un MBA şi este, de asemenea, căsătorit cu o femeie frumoasă, pe nume Miso.

Kristopher este şi asistentul mamei sale.

Jane Seymour are cinci copii și a fost măritată de patru ori

Jane Seymour a ajuns la altar de patru ori. În afară de David Flynn şi James Keach, ea a mai fost căsătorită şi cu Michael Attenborough, fiul lui Richard Attenborough, între 1971 şi 1973, apoi cu Geoffrey Planer din 1977 până în 1978.

Cu David Flynn, Jane are are doi copii: Katherine si Sean.

Seymour este foarte apropiata si de copiii fostilor soti pe care acestia ii au din relatiile anterioare: Jenni Flynn si Kaelen Keach.

Nu folosim termenul de copil vitreg', povestea ea in 2013 celor de la The Guardian.  Nu facem diferente. Sunt foarte mandra de toti copiii mei si petrec mult timp cu ei', spunea atunci Jane.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter