Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. S-au afișat la petrecerea VIVA!

Publicat pe

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Pe Anca Dumitra o cunoaște toată lumea, însă nu mulți știu cine este iubitul ei. Frumoasa actriță, cunoscută mai ales pentru rolul Geaninei din Las Fierbinți, a păstrat mereu discreția în privința vieții sentimentale. Cu toate acestea, ea le-a făcut o bucurie admiratorilor ei și a participat însoțită de partenerul ei la cel mai așteptat eveniment monden al anului: VIVA! Party 2022.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. În urmă cu câteva săptămâni, în România a avut loc Gala Premiilor Gopo. La eveniment au luat parte numeroși artiști, printre care și Anca Dumitra, cea care i-a dat viață personajului Geanina din serialul Las Fierbinți. Vedeta a luat atunci prin surprindere pe toată lumea, pentru că nu a venit singură, ci însoțită de iubitul ei misterios.

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. S-au afișat la petrecerea VIVA!Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. S-au afișat la petrecerea VIVA!

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Ulterior, surse din anturajul actriței Anca Dumitra ne-au declarat că iubitul ei nu este român, ci austriac. În plus, potrivit spuselor acestora, el activează într-un domeniu complet diferit: agricultura. Cei doi îndrăgostiți s-ar mai fi afișat împreună în public, dar, fiind foarte discreți, au fost greu de observat.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul actriței Anca Dumitra, din Las Fierbinți.E străin și are afaceri în agricultură / EXCLUSIV

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, prima apariție în public cu iubitul misterios, la Premiile Gopo: „Nu este actor'

Citește și: Raluca Bădulescu, declarații neașteptate după ce a anunțat divorțul de soțul ei:”A fost fericit până să mă cunoască pe mine”

Citește și: Cum se înțelege Oana Roman cu soția tatălui ei, Silvia Chifiriuc:'Nici nu vreau să…'

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Ei bine, la petecerea VIVA!, eveniment monden ce a avut loc joi, 2 iunie, toți ochii au fost ațintiți asupra Ancăi Dumitra. Nu doar ținuta ei a atras toate privirile, ci și faptul că a venit însoțită. De cine credeți? Exact! De iubitul ei misterios. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână, dovadă că nu se sfiesc să-și împărtășească gesturi de afecțiune în public.

De asemenea, Anca Dumitra și iubitul ei au avut grijă să se asorteze la VIVA! Party 2022. Actrița din serialul Las Fierbinți a îmbrăcat o rochie superbă, lungă, în nuanțe de roșu și negru, fără mâneci. Și-a prins părul într-o coafură simplă, dar foarte elegantă, iar machiajul a fost în aceleași nuanțe spectaculoase: ruj roșu pe buze și fard negru pe pleoape.

Anca Dumitra și iubitul, apariție surprinzătoare la petrecerea VIVA!

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Dar să nu credeți că iubitul Ancăi Dumitra s-a lăsat mai prejos! Bărbatul s-a îmbrăcat la patru ace, într-o pereche de pantaloni negri, cămașă neagră și sacou alb. Ceea ce ne-a atras atenția a fost batista pe care o avea în buzunar, colorată în aceleași nuanțe cu rochia partenerei lui. În plus, el și-a accesorizat ținuta și cu un ceas.

Se pare că Anca Dumitra i-a prezentat deja cercul de prieteni iubitului ei misterios. În imaginea în care au fost surprinși la petrecerea VIVA!, ei apar alături de Luminița Bucur, cea care joacă rolul soției personajului Brânzoi din Las Fierbinți.

Anca Dumitra, detalii neștiute din relația ei

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Recent, Anca Dumitra a declarat că nu se simte tocmai confortabil să vorbească public despre relația cu iubitul său. Cu toate acestea, ea a scos la iveală o serie de detalii neștiute legate de acest subiect.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp împreună. Eu sunt destul de discretă și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. 

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult', a declarat Anca Dumitra pentru emisiunea „La Măruță'.

Atunci când au fost întrebați cine e mai romantic în relație, aceștia nu au știut să ofere un răspuns. Totuși, el a indicat-o pe artistă.

„Cred că ea este mai romantică ca mine', a spus iubitul Ancăi Dumitra.

Actrița și iubitul ei vor merge împreună în vacanță

Cum arată iubitul Ancăi Dumitra, alias Geanina din Las Fierbinți. Conform spuselor artistei, urmează o pauză de filmări pentru pelicula „Las Fierbinți'. Anca Dumitra plănuiește să profite din plin de această perioadă pentru a merge cu iubitul ei într-o vacanță.

„Filmăm, ceea ce e un lucru foarte bun, pentru că este deja de zece ani de zile și speram să fie și de acum încolo. Suntem în filmări acum, o să luăm și noi o mică pauză în următoarele săptămâni. Deja este foarte cald.

Ne-am gândit, știm deja unde plecăm. În Europa, un pic așa. Totuși, se lucrează vara asta, nu se stă chiar așa degeaba', a conchis ea.

Cu ce se ocupă iubiul Ancăi Dumitra

Anca Dumitra și iubitul ei activează în domenii diferite: ea actorie, el agricultură. Conform surselor din anturajul artistei, aceștia sunt împreună de ceva timp, iar el a fost prezent în sală la diferite spectacole de tratru în care ea a jucat.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat’, ne-au povestit, recent, persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți.

Sursă foto: VIVA!, Facebook, Instagram, PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter