Cum arată și cum se simte Constantin Zamfirescu la 6 luni după operația de cancer. "Gogoașă" din serialul Trăsniții a revenit la muncă

Publicat pe

Constantin Zamfirescu, simpaticul „Gogoașă” din serialul „Trăsniții' a fost operat de cancer în urmă cu șase luni și recuperarea este uimitoare! Actorul se simte bine și a revenit la activitățile sale obișnuite dinainte să primească acel crunt diagnostic. Deja filmează scenete alături de colegii săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe 23 octombrie 2020 s-a aflat că actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a făcut atunci un apel la urmăritorii lui din mediul online să îi sară în ajutor deoarece avea nevoie de sânge.

Cum arată și cum se simte Constantin Zamfirescu la 6 luni după operația de cancer. "Gogoașă" din serialul Trăsniții a revenit la muncăCum arată și cum se simte Constantin Zamfirescu la 6 luni după operația de cancer. "Gogoașă" din serialul Trăsniții a revenit la muncă

„În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat', a povestit actoru.

'Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și care se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare', a mai spus Constantin Zamfirescu într-un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Ulterior, Constantin Zamfirescu a cerut ajutorul prietenilor săi din mediul online și a anunțat pe toată lumea că va trece printr-o operație grea și are nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează să fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.', scria el pe Facebook.

Ulterior, la câteva zile, pe 27 octombrie, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Constantin Zamfirescu s-a fotografiat după operație pe patul de spital și le-a dat asigurări tuturor că este bine și că după perioada de recuperare va reveni rapid la muncă.

Filmează deja scenete alături de „Sabotorii”

Constantin Zamfirescu, colegii și prietenii lui au înființat de ceva timp „Trupa Sabotorii'. Acolo realizează diverse scenete, mici piese în care personajele sunt puse în fel și fel de situații. Acolo actorul e foarte activ, joacă alături de colegii săi, cântă, înregistrează piese.

În imaginile și clipurile video pe care le distribuie pe rețelele de socializare, actorul apare cu zâmbetul pe buze, semn că se simte bine după intervenția suferită.

La sfârșitul lunii martie, în ziua de 30, actorul a postat pe Facebook o fotografie la care a precizat în descriere că toți s-au vaccinat împotriva COVID-19. „Undeva, în viitor… Eu și piticii familiei, David și Sara, sau Tom și Jerry. Ne-am vaccinat! Suntem bine! Cred…', a scris acesta.

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea!Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Albert Oprea și Maria Chițu, cuplu la Survivor?„Se țin în brațe sau dorm foarte apropiați’

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner au sărbătorit 25 de ani de căsnicie.Fotografii de colecție de la nuntă

Dramele din viața lui Constantin Zamfirescu

În urmă cu câțiva ani, Constantin Zamfirescu a povestit că problemele lui de sănătate au început încă de la naștere.

„Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac', spunea el potrivit Click!.

Actorul a mai trecut printr-o dramă, primul său copil trăind doar câteva zile după ce a venit pe lume. „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul 'pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos'. S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave', povestea acesta.

'Gogoașă' și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se cu o malformație. 'David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie', explica el. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter