Cum arată soția lui Sylvester Stallone. Au sărbătorit 24 de ani de căsnicie

Publicat pe

Sylvester Stallone și soția lui au împlinit 24 de ani de căsnicie, iar evenimentul a fost imortalizat și impărtășit cu fanii de pe rețelele sociale. La cei 74 de ani, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin trăiesc una dintre cele mai frumoase poveste de dragoste, iar pe 17 mai au împlinit 24 ani de căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, s-a mutat recent în Palm Beach, după ce a cumpărat o vilă de 35 de milioane de dolari și profită la maximum de clima prietenoasă. El a făcut tot posibilul să își ferească familia și au stat în izolare la vila lor din Los Angeles aproape întreg anul 2020. Acolo a sărbătorit anul trecut aniversarea căsătoriei.

Cum arată soția lui Sylvester Stallone. Au sărbătorit 24 de ani de căsnicieCum arată soția lui Sylvester Stallone. Au sărbătorit 24 de ani de căsnicie

Starul de la Hollywood și-a surprins cele 3 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o fotografie de-a dreptul spectaculoasă, alături de cea care pe care o iubește de mai bine de 24 ani. Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au lăsat fotografiați cât mai apropiați, iar postarea a generat o mulțime de like-uri și comentarii.

Se pare că actorul se mândrește cu o soție extrem de frumoasă, lucru evident din poza acestuia. Nici Jennifer nu a rămas datoare cu dovezile publice de iubire și a împărtășit pe Instagram mai multe imagini alături de Sylvester Stallone, inclusiv o poză de la nuntă.

Cei doi au decis să spună „DA” în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997 și sunt la fel de fericiti și în ziua de astăzi.

Invitații principali la petrecere au fost fetele lui Jennifer Flavin, 52 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. Nu o dată starul care are o avere de peste 400 de milioane de dolari a declarat că familia lui este cel mai important lucru de pe pământ. Însă lucrurile nu au fost de la început așa armonioase ca acum. Și asta pentru că Stallone nu este deloc 'ușă de biserică'.

Stallone și-a înșelat soția cu un iepuraș Playboy

Puțină lume își amintește însă că Stallone și Jennifer ei au fost cuplați încă din anul 1988, însă blonda i-a dat papucii în anul 1994, după ce a Sly înșelat-o cu Janice Dickinson, un iepuraș Playboy, potrivit click.ro.

Jennifer Flavin l-a iertat pe Rambo numai după un test ADN, care a confirmat faptul că nu el este tatăl copilului născut de Dickinson. 

Sylvester Stallone este la al treilea mariaj

Starul filmelor de acțiune se află la a treia căsătorie. Din primul mariaj, cel cu Sacha Czack, Stallone a avut doi copii, Sage și Seargeoh. Din păcate, la doar 36 de ani, Sage a murit din cauza unei boli de inimă.

După divorțul de Sacha, actorul s-a căsătorit cu actrița Brigitte Nielsen, dar mariajul lor a durat doar doi ani.

Sylvester Stallone și-a găsit împlinirea sufletească alături de Jennifer Flavin, femeia care îi este alături de 24 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter