Cum arătau Costi Ioniță și Adi Minune în anii 2000, când cântau "Of, viaţa mea"

Publicat pe

Costi Ioniță a postat pe Instagram o fotografie veche, din anii 2000, în care apare cu Adi Minune. Pe vremea aceea, artiștii rupeau toate topurile cu piesa „Of, viaţa mea”, despre care s-a aflat apoi că a fost compusă de Florin Salam. Iată cum arătau Costi Ioniță și Adi Minune acum 20 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță și Adi Minune s-au bucurat de un mare succes în urmă cu 20 de ani, datorită piesei „Of, viaţa mea”, care animă și acum petrecerile. Și dacă fostul membru al trupei Valahia a renunțat la manele și a plecat în America, orientându-se între timp spre alt gen de muzică, Adi Minune a rămas fidel acesti zone. Chiar și fizic, cei doi s-au schimbat foarte mult și dovadă stau pozele vechi, din anii 2000.

Cum arătau Costi Ioniță și Adi Minune în anii 2000, când cântau "Of, viaţa mea"Cum arătau Costi Ioniță și Adi Minune în anii 2000, când cântau "Of, viaţa mea"

Costi Ioniță a postat recent pe Instagram o fotografie care a stârnit nostalgia fanilor.

'Amintiri din copilărie', a scris Costi Ioniță în dreptul pozei la care mulți artiști din România au comentat. „Leșin”, a scris Andreea Bănică, iar alți fani de pe pagina lui Costi au remarcat mașinile de lux pe care cei doi artiști le aveau la vremea aceea, „când toată lumea avea Dacie”.

Citește și: Cine câștigă Puterea dragostei, sezon 3?Fanii emisiunii au început un „război’ pe Internet

Citește și: Liviu Vârciu a rămas cu probleme de sănătate după COVID-19:„Ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni’

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc

Florin Salam susține că el a compus piesa „Of, viața mea'

Florin Salam a dezvăluit, recent, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici că el este de fapt autorul celebrei piese „Of, viața mea'. Manelistul spune că nu a cântat el melodia care a făcut furori acum 20 de ani pentru că el nu era cunoscut atunci.

'Of, viața mea?… Da, eu am făcut piesa asta! Numai că, acum îmi cer scuze de la… cei care n-au știut, de fapt!… Piesa asta nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea! Compoziția a fost a mea, 100%. Eu trebuia s-o cânt de fapt, dar na, pe vremea aia nu eram cunoscut…

Bineînțeles că a cântat-o nașul meu (Adrian Minune, n.r.) care, nu se mai pune problema… Dar, Costi trebuia să anunțe și el: asta e melodia lui Florin Salam! Dar n-a anunțat, lasă, măcar să le anunțe pe astea, de acum încolo! Pe astea e obligat să le anunțe!', a povestit Florin Salam.

Vali Vijelie spune că, de fapt, el a compus „Of, viața mea'

Și Vali Vijelie susține că e autorul piesei. Ba mai mult, manelistul declară că i-ar fi vândut-o lui Adrian Minune pentru suma de… 2.000 de dolari.

'Costi știe foarte bine, a fost compusă de mine. Adrian mi-a cerut voie să o cânte împreuna cu Costi. Eu i-am spus că îi dau voie cu cea mai mare plăcere, dar să-mi dea ceva să dau pe la barbă. Și Adrian mi-a dat 2.000 de dolari. A fost darnic.

Și i-am zis că poate să ia tot albumul să-l facă cu Costi, care n-a zis nimic, a spus că e treaba noastră. Noi am făcut-o cum cântam noi la nuntă, el a făcut-o pentru discotecă și îl felicit pentru asta', a declarat Vali Vijelie cu câțiva ani în urmă, potrivit cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter