Cum au sărbătorit membrii LaLa Band 3 ani de la înfiinţarea trupei

Publicat pe

Membrii trupei LaLa Band pe care o puteţi asculta în telenovela O nouă viată' (Acasa) au sărbătorit 3 ani de la înfiinţare printr-o escapadă la Bran.

 

Au vizitat Castelul Bran, s-au plimbat prin Braşov, s-au dat cu tiroliana, au depănat amintiri şi s-au bucurat intens de fiecare moment petrecut impreună.

 

Am avut parte de un weekend fermecător alături de toţi colegii din LaLa, în una dintre cele mai frumoase zone montane din România. Ne-am distrat, am povestit, am râs, am cântat şi ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută împreună. Au trecut atât de repede, dar atât de frumos cei 3 ani de LaLa Band…', spun Criss şi Vlad.

 

Mi-era dor de timpul petrecut alături de colegii mei de trupă. Cele 3 zile în care am stat la Bran s-au scurs fără sa îmi dau seama. Ne-am adus aminte de perioada copilăriei, am vizitat Castelul Bran, am făcut multe poze, seara karaoke…', spune Alina.

 

M-am relaxat cu dragii mei prieteni, ne-am adus aminte de începuturi, pentru că trupa a împlinit 3 ani', dezvăluie Sore.

 

Am fost un weekend toată gaşca la munte. Ne-am plimbat, ne-am distrat, a fost ca un citybreak LaLa, am vizitat Castelul Bran şi Peştera Valea Cetăţii din Râşnov. Peştera este foarte frumoasă şi merită vizitată. Are o acustică foarte bună, în sala mare a peşterii s-a amenajat un loc pentru concerte. În ultima zi am dat o fugă până la Braşov, în Piaţa Sfatului', spune Alexia.

 

A fost foarte frumos la Bran… Aveam nevoie de o gură de aer proaspăt şi îmi era tare dor de o plecare LaLa! Ne-am plimbat, ne-am jucat, ne-am adus aminte de copilărie… ne-am relaxat şi ne-am întors acasă cu bateriile încărcate', spune Ana Baniciu.

 

La Bran a fost super. Am fost la castel şi, deşi l-am mai vizitat acum ceva timp, m-a impresionat ca şi prima dată. Eu si Bubu ne-am dat cu tiroliana, eu având fobie de inaltime… dar am spus că trebuie să înving frica şi să ma dau. Am făcut-o şi pe asta :)))) A fost o vacanţă frumoasă', povesteşte Dima.

 

Cum au sărbătorit membrii LaLa Band 3 ani de la înfiinţarea trupeiCum au sărbătorit membrii LaLa Band 3 ani de la înfiinţarea trupei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter