Meghan Markle a fost criticată dur pentru prima apariție la Buckingham. Cum s-a îmbrăcat Ducesa de Sussex

Publicat pe de Oana Pantazi

La finele săptămânii trecute, la Palatul Buckingham a avut loc populara sărbătoare Trooping The Colour, care are loc în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a Reginei Angliei. Din păcate, Meghan Markle a fost criticată dur pentru prima ei apariție în balconul regal, dar era de așteptat, o lume întreagă a fost cu ochii pe ea… Iată cum s-a îmbrăcat Ducesa de Sussex!

Meghan Markle a fost criticată dur pentru prima apariție la Buckingham.

Capitalul imens de popularitate câștigat de Meghan Markle din momentul în care a devenit iubita Prințului Harry, care s-a revărsat, din fericire, asupra întregii familii regale britanice, se consolidează pe zi ce trece, în pofida faptului că sunt destui care îi caută cu tot dinadinsul nod în papură. Recent, Meghan Markle a fost criticată dur pentru prima apariție la Buckingham, de unde reiese clar că britanicii, în pofida aparentei lor deschideri spre nou, au rămas totuși destul de conservatori, cel puțin în ceea ce privește familia regală și protocolul care trebuie respectat de către membrii acesteia.

Familia Regală, la Palatul Buckingham, pentru Trooping The Colour.

Familia Regală, la Palatul Buckingham, pentru Trooping The Colour.

Pe 9 iunie, a avut loc una dintre cele mai populare și așteptate sărbători britanice – sărbătorirea zilei de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, când atât membrii Casei Regale, când familia regală și mii de englezi au participat la ceremonia Trooping The Colours, în cadrul căreia au defilat trupele armatei britanice și ale Commonwealth-ului. Regina Marii Britanii a împlinit 92 de ani pe 21 aprilie, însă ziua ei este celebrată de două ori pe an – a doua oară, în luna iunie, când condițiile meteorologice permit defilarea în condiții bune. Anul acesta, interesul populație a fost și mai mare, deoarece a fost prima apoariție a noului cuplu regal în balconul Palatului buckingham. Din păcate însă, Maghan Markle a fost criticată dur, atât pentru ținută, cât și pentru… comportament!

Ținuta lui Meghan Markle nu a fost deloc apreciată, din cauza faptului că și-a expus umerii.

Ținuta lui Meghan Markle nu a fost deloc apreciată, din cauza faptului că și-a expus umerii.

Ducesa de Sussex a purtat o rochie de culoare roz-pal, creație Carolina Herrera, foarte frumoasă și o pălărie asortată, care i s-a potrivit perfect, în timp ce Prințul Harry a fost îmbrăcat în ținută de ceremonie. Un cuplu foarte elegant, iar ținuta lui Meghan – foarte potrivită. Nu și pentru ziua de naștere a Reginei, au sărit imediat vocile de pe internet, fiindcă nu te prezinți în fața suveranei Marii Britanii cu umerii goi! „Neglijentă!', „Cum și-a permis?', „Meghan este Stormy Daniels a UK' – sunt doar câteva dintre sutele de comentarii furibunde ale britanicilor care au luat cu asalt internetul (din fericire, Meghan a avut parte și de mulți avocați din oficiu, care i-au luat partea necondiționat), considerând că să nu respecți protocolul în astfel de situații e lipsă de respect atât față de suverană, cât și față de națiune. În plus, Meghan a fost acuzată și fiindcă a vorbit și a râs aproape permanent cu Ducesa de Cornwall… Dar cum ar fi putut să-și ignoire proaspăta soacră?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter