Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui. Sunt căsătoriți de 28 de ani: „La prima întâlnire, i-am dat un...”

Publicat pe

Pe cât de jovial și deschis este Sorin Bontea la emisiunea „Chefi la cuțite', pe atât de discret este când vine vorba despre viața personală. Cunoscutul bucătar evită să-și expună familia pe rețelele de socializare și a vorbit în puține rânduri despre relația pe care o are cu soția și copiii săi. Juratul de la Antena 1 și-a întâlnit aleasa inimii în urmă cu aproape 30 de ani, iar povestea lor de dragoste pare ruptă din filme. Iată cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui. În luna noiembrie a anului trecut, Sorin Bontea și soția lui au împlinit 28 de ani de căsnicie. Cu această ocazie, bucătarul a postat o fotografie rară cu partenera lui de viață, care datează din ziua când și-au unit destinele. În dreptul acesteia, juratul de la „Chefi la cuțite' i-a făcut soției sale o adevărată declarație de dragoste. Căsătoria celor doi a avut loc în 1994, iar peterecerea de nuntă a avut loc într-o cantină, după cum a spus chiar bucătarul. Deși este cunoscut de o țară întreagă, Sorin Bontea preferă să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, făcând o delimitare clară între viața personală și cea profesională.

Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui. Sunt căsătoriți de 28 de ani: „La prima întâlnire, i-am dat un...'Cum s-au cunoscut Sorin Bontea și soția lui. Sunt căsătoriți de 28 de ani: „La prima întâlnire, i-am dat un...'

Sorin Bontea și partenera lui de viață s-au cunoscut în anul 1989. Într-un interviu mai vechi, cunoscutul bucătar spune că și-a cucerit soția prin „cuvinte'. Cunoscutul bucătar a mai spus că a petrecut mult timp departe de familia lui, având în vedere meseria pe care o practică. Totuși, acest lucru nu le-a destrămat căsnicia, ci s-au adaptat cu acest stil de viață și au reușit să depășească toate provocările vieții.

Citește și: Sorin Bontea, reuniune emoționantă cu cei doi copiii ai săi, de Sărbători: „Cel mai frumos cadou'

Citește și: Gigi Nicolae, din echipa lui Sorin Bontea, despre culisele Chefi la Cuțite: „Singurul care m-a dezamăgit este…”

Citește și: Cum se menține Andi Moisescu în formă, la 50 de ani: 'Soția mea este vegetariană, dar nu și eu'

Citește și: De ce s-a certat Claudia Pătrășcanu cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, și a plecat din trupa Exotic: „Eu leșinam pe scenă'

Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția

Sorin Bontea și soția lui s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 30 de ani, la o petrecere. Juratul de la „Chefi la cuțite' s-a îndrăgostit din prima clipă, a invitat-o pe alesa inimii sale la o întâlnire și a surprins-o cu un trandafir roșu. De atunci, bucătarul obișnuiește să-i ofere aceste flori partenerei lui de viață, continuând tradiția începută în urmă cu trei decenii. Pe rețelele de socializare, acesta nu a postat prea multe imagini cu soția lui, preferând să-și țină căsnicia departe de ochii curioșilor.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină', povestea Sorin Bontea despre soția lui.

Cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea

Pe fiul lui Sorin Bontea îl cheamă Iulian și are vârsta de 25 de ani. Tânărul este de profesie pilot și a devenit campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup'. La acea vreme, juratul de la „Chefi la cuțite' a postat o fotografie cu fiul lui, alături de un mesaj emoționant.

„Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!', a scris chef Sorin Bontea, pe Facebook.

Cu ce se ocupă fiica lui Sorin Bontea

Miruna Bontea are 20 de ani și este studentă la o facultate de design vestimentar din Barcelona. În anul 2018, tânăra a participat la emisiunea „Chefi la cuțite', reușinând să-l emoționeze și să-l lase fără cuvinte pe tatăl ei, Sorin Bontea.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!', a scris bucătarul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă