Cum se înțeleg între ele femeile din viața lui Cristi Borcea. Mesajul neașteptat al Mihaelei Borcea

Publicat pe

Cristi Borcea este căsătorit pentru a treia oară cu Valentina Pelinel și inedit este faptul că toate cele trei femei importante din viața milionarului se înțeleg foarte bine. Chiar și Mihaela cu Alina, deși aceasta din urmă a fost amanta lui Borcea în timpul primei căsnicii și motivul pentru care a divorțat de Mihaela.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Viața lui Cristi Borcea este mai ceva ca scenariul Melrose Place, celebrul serial american în care toată lumea se iubea cu toată lumea. Nu multe sunt familiile în care fostele soții sunt prietene, ba chiar își petrec vacanțele în același loc, uneori. În familia Borcea se poate!

Cum se înțeleg între ele femeile din viața lui Cristi Borcea. Mesajul neașteptat al Mihaelei BorceaCum se înțeleg între ele femeile din viața lui Cristi Borcea. Mesajul neașteptat al Mihaelei Borcea

Dacă Valentina, actuala soție a lui Cristi Borcea nu se înțelege foarte bine cu Alina, precedenta, Mihaela, în schimb, este foarte bună prietenă cu amândouă.

De curând, Mihaela Borcea a demonstrat, din nou, că este apropiată de cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, cea care, de altfel, a jucat rolul amantei în căsnicia ei ani la rând.

Pentru că a fost ziua de naștere a Gloriei, fetița Alinei Vidican cu Cristi Borcea, Mihaela Borcea a postat o serie de imagini ținând-o în brațe pe micuță, fotografia cu pricina fiind realizată pe litoralul românesc. 'La mulți ani, Gloria, copil frumos și bun!! Love you!', a notat Mihaela Borcea la fotografia respectivă.

Fotografia este realizată chiar la hotelul din Olimp pe care îl deține Cristi Borcea și este administrat de Valentina Pelinel, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări: „E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare’/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Iulia Albu și Cătălin Botezatu, un nou scandal: ‘Lui nu-i plac bărbații?’ Ce replică i-a dat designerul

Valentina Pelinel este în vacanță cu Cristi Borcea, Mihaela are grijă de afaceri

În timp ce Valentina Pelinel și Cristi Borcea se relaxează, alături de cei trei copii ai lor, pe litoralul românesc, Mihaela Borcea are grijă ca toate afacerile să meargă strună, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini cu privire la evenimentele pe care le-a organizat la hotel.

Și copiii lui Cristi Borcea se înțeleg bine între ei, lucru îmbucurător pentru tatăl lor.

'Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou', spunea, acum ceva vreme, Cristi Borcea.

Alina Vidican se mărită în curând, Mihaela Borcea are iubit

În timp ce Mihaela Borcea este de mulți ani fericită lângă un alt bărbat, Alina Vidican se va mărita curând cu un milionar american. Alina Vidican și Claude locuiesc la Miami și sunt preocupați momentan de organizarea nunții lor.

'Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide', spunea, acum ceva vreme, pentru FANATIK, Claude Senhoreti.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter