Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani. Alimentul pe care l-a exclus din dieta sa: „Pentru mine, este o alegere”

Publicat pe

Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani. Cunoscutul designer de la „Visuri la cheie' a făcut o serie de dezvăluiri despre stilul ei de viață, mărturisind că nu a fost niciodată într-o sală de sport și că nu și-a impus restricții alimentare. Până în momentul de față, aceasta a recunoscut că s-a bazat pe moștenirea genetică și nu se teme de schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Joia se numără printre cei mai apreciați arhitecți din România. Din anul 2014, aceasta face parte din proiectul „Visuri la cheie' și a reușit, prin talentul său, să schimbe destinul oamenilor care au trecut prin drame cumplite. Într-un interviu recent, arhitecta a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseții sale, recunoscând că, până la vârsta de 45 de ani, nu a apelat la niciun artificiu pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani. Alimentul pe care l-a exclus din dieta sa: „Pentru mine, este o alegere'Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani. Alimentul pe care l-a exclus din dieta sa: „Pentru mine, este o alegere'

Citește și: Cum se simte Cristina Joia la 10 luni de când a fost agresată fizic:„A trebuit să trec prin niște traume'

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:”Îmi asum nasul ăsta brăzdat”

Citește și: Imagini cu parada militară de 1 Decembrie 2022. Ce mesaj a transmis președintele Klaus Iohannis:”La mulți ani, România!”

Citește și: Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc:”E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele”

Cum se menține Cristina Joia în formă, la 45 de ani

Arhitecta a susținut că nu merge la sală, preferând să-și dedice timpul liber unor activități mai creative. Cu toate acestea, se pare că vedeta de la ProTV face multă mișcare în timpul filmărilor pentru emisiunea „Visuri la cheie'.

„Nu merg la sală, am 45 de ani, asta e. Dar ideea este că noi, pe șantier, chiar facem foarte mulți kilometri, mergem du-te-vino. E un fel de sală, dar sală cu sens la sfârșit. Se vede că nu merg la sală. Nu am mers în viața mea. Am amenajat trei săli de antrenamente și cei de acolo mi-au zis să vin și eu să lucrez. N-am timp, n-am când. Sincer, prefer să pictez sau să fac orice altceva.

Nu spun, este foarte bine să te respecți, să te iubești, să faci sport, doar că pentru mine este o alegere. Mă gândesc că pot să fac ceva mai creativ. Dar am zis că după 45 de ani încep să mă duc și eu la sală. Ar fi cazul', a declarat Cristina Joia, potrivit ego.ro.

„Eu nu mănânc carne'

Cristina Joia a exclus carnea din regimul său alimentar. În afară de asta, arhitecta nu și-a impus niciun fel de restricție alimentară și este o mare amatoare de dulciuri.

„Eu nu mănânc carne, dar nu mănânc carne pentru că iubesc animalele și mă gândesc că dacă toți am consuma mai puțină carne ar fi mai puțină poluare și așa mai departe. Dar glutenul este viața mea, pișcoturi și tot felul de genul ăsta, lapte, brânză', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

„Nu m-am vopsit niciodată'

Până la vârsta de 45 de ani, Cristina Joia nu și-a schimbat niciodată culoarea părului. Aceasta a recunoscut că nu se consideră o femeie „frumoasă', însă carisma este unul dintre atuurile sale. Arhitecta nu se îngrijorează cu privire la schimbările care se petrec odată cu înaintarea în vârstă, conștientă fiind că este un proces firesc.

„Am 45 de ani și nu m-am vopsit niciodată, nu am încă fire albe. Probabil că am o genă bună, moștenirea genetică mă ajută în momentul de față. Mama este slăbuță. Dar acum știi cum e, moștenire-moștenire, dar mai trebuie să fac ceva și pentru asta. Dar nu mă consider o femeie în genul acela decorativă, frumoasă sau estetică. Eu spun despre mine că sper să am carismă. Ceea ce nu e totuna cu frumusețea. Nu e ca și cum: aoleu ce am avut și ce am pierdut. O să îmbătrânesc, o să mă îngraș, asta e viața', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter