Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat: „Sunt dezastru pentru sănătate”

Publicat pe

Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. Dragoș Pătraru a slăbit peste 40 de kilograme după ce și-a schimbat complet modul de alimentație. Jurnalistul de la Starea Nației ajunsese să cântărească nu mai puțin de 122 de kilograme când a luat decizia de a renunța la alimentele nesănătoase. Iată ce nu mai consumă și cum a topit kilogramele în plus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. Vocal în emisiunile sale, Dragoș Pătraru a dat dovadă de aceeși determinare și în ceea ce privește propria persoană – a slăbit peste 40 de kilograme, după ce ajunsese să cântărească nu mai puțin de 122 de kilograme. Pentru asta producătorul emisiunii Starea Nației a avut nevoie de multă voință, dar schimbarea completă a regimului de viață a dat rezultate fabuloase.

Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat: „Sunt dezastru pentru sănătate'Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme. La ce alimente a renunțat: „Sunt dezastru pentru sănătate'

Cum a slăbit Dragoș Pătraru 42 de kilograme

O țară întreagă îl știe de la Starea Nației, o emisiune care s-a bucurat de mult succes încă de la debut, însă puțini știu că Dragoș Pătraru a slăbit mai mult de 40 de kilograme, chiar dacă schimbarea a fost vizibilă. În podcast la Cătălin Măruță, jurnalistul a dezvăluit cum a slăbit, dar mai ales care au fost alimentele la care a renunțat cu desăvârșire.

Citește și: Cine este soția lui Dragoș Pătraru! El și Monica sunt căsătoriți de 20 de ani și au doi copii superbi!

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și: Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:'Un moment foarte greu'

Citește și: Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu, fostul ei iubit:’Ne iubim, dar…’

„Zahărul, în orice formă. Tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul. Tot ce înseamnă orez alb, făină albă, produsele de patiserie. Orezul alb e doar energia din bobul de orez, e carbohidratul simplu.

Nu mai mâncați covrigi, astea sunt dezastru pentru sănătate, tot ce înseamnă fresh, nu mai beți fresh-uri, mâncați portocala întreagă!', a dezvăluit Dragos Pătraru în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

De altfel, jurnalistul a mai spus că nici laptele cu zahăr adăugat nu are niciun beneficiu pentru sănătate. Dragoș Pătraru se ferește, de altfel, și de fresh-uri, care conțin mulți carbohidrați.

Dragoș Pătraru nu mai consumă carne de 3 ani

Dragoș Pătraru a slăbit mai bine de 40 de kilograme adoptând un regim de viață sănătos și, după cum se vede din fotografiile pe care le postează în social media, combinând alimentația benefică pentru sănătate cu sportul. Mai mult, omul de televiziune a renunțat complet la carne, iar soția și fiica lui i-au urmat exemplul.

„La carne am renunțat de trei ani, dar nici nevasta mea și fiica nu mai consumă. Mâncăm pește din când în când. Eu nu credeam că nu pot să mă simt atât de bine.

Mie-mi plăcea carnea foarte mult, dar eu sunt mult mai bine acum, inclusiv cu analizele. Carnea pe termen lung este toxică pentru organism', a mai spus Dragos Pătraru.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter