Cum va arăta rochia de mireasă a Alinei Binder. Viitoarea soție a lui Nicolae de România explică în detaliu

Publicat pe de Alina Dan

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder se vor căsători religios în acest weekend, duminică, 30 septembrie, la Sinaia, orașul de care îi leagă o istorie și multe amintiri frumoase. Emoțiile sunt mari, mai ales pentru Alina care, ca la orice eveniment de o asemenea anvergură și însemnătate, va fi în centrul atenției. Dintr-un interviu recent difuzat online, am aflat cum va arăta rochia de mireasă a Alinei Binder.

Copleșită de emoție și bucurie, viitoarea soție a Prințului Nicolae a explicat care sunt elementele care dorește să se regăsească în rochia ei de mireasă.

'Nu aș vrea să dezvălui prea multe detalii', spune Alina Binder. 'Aș vrea să fie o surpriză pentru toată lumea, mai ales pentru Nicolae. Aș dori să se regăsească anumite elemente, detalii tradiționale subtile. Mi-ar plăcea să aibă o linie clasică și să mă simt foarte bine în ea, să mă simt relaxată și să mă reprezinte. Și, nu în ultimul rând, aș vrea să fie creată de un designer român'.

Ținând cont de aceste detalii despre rochia de mireasă a Alinei Binder, se naște întrebarea: Va fi nunta celor doi una tradițional românească?

'O parte va fi, da', susține fostul Principe Nicolae. 'Va fi o parte nuntă românească, dar vom avea și parte cu protocol și asta va schimba ce știm în mod normal la o nuntă românească', explică acesta. Fiind vorba despre invitați multiculturali, opțiunea aceasta este pe deplin justificată.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter