Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. Împlinește 20 de ani: „Ne dorim foarte mult. Nu știm dacă o să mai apucăm”

Publicat pe

Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. Pe 6 octombrie, fiica lui Pavel Stratan împlinește 20 de ani și dorește să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod special. Artista și soțul ei pregătesc mai multe proiecte muzicale și se gândesc la o escapadă romantică în străinătate. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de căsătorie. Cuplul este din ce în ce mai unit, formând o adevărată echipă atât personal, cât și profesional. Într-un interviu recent, artista a mărturisit că vara aceasta a fost una plină de concerte și evenimente, însă cei doi soți au reușit să îmbine utilul cu plăcutul. Pentru că se apropie ziua sa de naștere, aceasta se gândește să petreacă într-un mod inedit. Cleopatra Stratan își dorește să meargă la Paris, alături de soțul ei.

Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. Împlinește 20 de ani: „Ne dorim foarte mult. Nu știm dacă o să mai apucăm'Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. Împlinește 20 de ani: „Ne dorim foarte mult. Nu știm dacă o să mai apucăm'

Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. În luna aprilie, cei doi soți  au fost într-o scurtă vacanță la Paris. Artista a mărturisit că s-a îndrăgostit de acest oraș și dorește să-l viziteze din nou.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă:”Te iubesc infinit”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, secretul unei căsnicii fără certuri:„Când vine o problemă, ne…'

Citește și: Roxana Blenche este însărcinată.Cine este iubitul fostei concurente de la Chefi la Cuțite

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:”Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult”

Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere

De ziua sa, Cleopatra Stratan își dorește să meargă în Franța. Mai mult, aceasta a vorbit despre viitoarele sale proiecte muzicale și despre colecția de haine pe care o are împreună cu soțul ei.

„Ne dorim foarte mult să plecăm din nou la Paris, urmează să împlinesc 20 de ani în octombrie. Fac și eu două decenii și vreau să mergem la Paris din nou. Mi-a plăcut foarte mult Parisul și vreau să îl vizitez din nou. A rămas un loc special pentru mine. Pe lângă asta, nu știm dacă o să mai apucăm până la finalul anului să mai mergem într-o vacanță. Pregătim multe proiecte și cadouri pentru urmăritorii noștri, muzicale, bineînțeles. Urmează să lansăm ceva nou în colecția noastră de haine.

Urmează să lansăm piese, chiar soțul meu lansează mâine cu prietenul nostru, Vijay', a spus Cleopatra Stratan pentru Ego.

„La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte'

Cleopatra Stratan a vorbit despre căsnicia cu Edward Sanda. Aceasta a susținut că relația lor nu se bazează pe cadouri, ci pe sentimentele pe care și le poartă reciproc.

„Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august. La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta. Când avem chef să mergem să ne cumpărăm ceva, o facem chiar și fără un context, fără un pretext, fără o ocazie specială. Așa suntem noi, așa ne place să ne construim viața, ăștia suntem', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter