Dalma Maradona, mesaj emoționant pentru tatăl său, legendarul Diego Maradona: "Așteaptă-mă acolo, te iubesc!"

Publicat pe

Dalma Maradona a transmis un mesaj sfâșietor după înmormântarea tatălui ei. Actrița i-a promis legendarului fotbalist că-l va iubi și îl va apăra până la sfârșitul vieții sale, cuvintele emoționante ale tinerei de 33 de ani fiind distribuite de zeci de mii de fani ai marelui Maradona din întreaga lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dalma, fiica legendei Diego Armando Maradona, a transmis primul mesaj public, după decesul tatălui său.

Dalma Maradona i-a adus un omagiu tatălui ei pe contul său de Instagram, unde a publicat o poză de album realizată în copilăria sa. Fata cea mare pe care regretatul fostbalist o are din mariajul cu fosta soție este îngenungheată de durere.

Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi (n.r.: ieri)… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo. Ne vom vedea, până atunci voi exersa«Y como es él» pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt, tu cântai frumos şi eu ţipam', a scris Dalma Maradona la descrierea imaginii de mai jos.

Dalma Maradona, mesaj emoționant pentru tatăl său, legendarul Diego Maradona: "Așteaptă-mă acolo, te iubesc!"Dalma Maradona, mesaj emoționant pentru tatăl său, legendarul Diego Maradona: "Așteaptă-mă acolo, te iubesc!"

În rândurile așternute pe cunoscuta rețea de socializare, actrița a vorbit și despre apelurile video pe care regretatul fotbalist le avea cu nepoțica lui: Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu! Şi ea te iubeşte. Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine… Nu pot… Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte! Viaţa este scurtă, astfel că ne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!'.

Citește și:

Ilie Năstase l-a cunoscut pe Diego Maradona: „Nu se atingea nimeni de el! Trecea ca prin brânză prin toţi jucătorii'

Avocatul lui Maradona face acuzații grave: „A fost o idioțenie criminală! Timp de 12 ore, Diego nu a fost controlat de medici!”

Ultimele cuvinte ale lui Diego Maradona înainte de a muri. Nu a mai apucat să-și îndeplinească ultima dorință

Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona

În Argentina este în desfășurare o anchetă de proporții după ce a Diego Maradona a murit. Leopoldo Luque, medicul personal al lui Diego Armando Maradona este suspectat de omor prin imprudență. Și o asistentă care avea grijă de Diego Maradona în ziua în care a murit a recunoscut că a mințit în declarații.

Procurorii vor investiga toate acțiunile personalului medical care a avut legătură cu Maradona. Ei vor să afle și ce tratament i-a prescris medicul și de ce acesta nu a pomenit numele lui Maradona când a sunat la ambulanță. 

Matias Morla, agentul, avocatul şi prietenul lui Diego Maradona, susţine că ambulanţa a venit după „mai mult de o jumătate de oră’ de la apelul de urgență. Pe de altă parte, familia lui Maradona a dezvăluit că fotbalistul s-a certat cu doctorul cu puțin timp înainte să moară.

Diego Maradona, înmormântat în cadrul unei ceremonii private

Diego Armando Maradona a fost înmormântat joi seară, în cadrul unei ceremonii private într-un cimitir din Buenos Aires. Ceremonia a avut loc la capătul unei zile în care zeci de mii de suporteri au trecut pe la căpătâiul lui, pentru a-i aduce un ultim tribut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter