David Hasselhoff s-a căsătorit. Soția lui este cu 28 de ani mai tânără!

Publicat pe de Oana Pantazi

David Hasselhoff s-a căsătorit! Sintagma a ales până a cules' este foarte potrivită pentru celebrul actor din Baywatch, care, la 66 de ani, s-a însurat pentru a patra oară, aleasa lui, modelul Hayley Roberts, fiind mai tânără cu 28 de ani ca el.

Anii 90 au fost dominați de faimosul serial Baywatch, al cărui scenariu, deși nu excela, ținea săptămânal milioane de telespectatori din lumea întreagă în fața televizoarelor. De ce? Pentru că acțiunea se petrecea la malul oceanului, unde câteva zeci de fete și băieți frumoși alergau, în costume de baie sexy, să salveze turiștii care, în lipsă de acțiune, se înecau în fiecare episod. Printre ei, guest starurile David Hasselhoff și Pamela Anderson, cei care țineau audiențele la cote înalte. Acum, actorul are 66 de ani și… nu mai e ce-a fost, însă asta nu l-a împiedicat să-și găsească o iubită care i-ar putea fi fiică! David Hasselhof s-a căsătorit recent cu Hayley Roberts, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a avut loc în Puglia, Italia.

David și Hayley s-au cunoscut în 2011, pe când actorul făcea parte din juriul show-ului Britains Got Talent. Atunci, cea care i-a devenit logodnică și, recent, soție s-a dus și i-a cerut un autograf, pe care el i l-a dat cu o singură condiție: să-i dea numărul ei de telefon. În 2016, David i-a pus iubitei sale marea întrebare în timp ce se aflau pe o plajă din Malibu, la un picnic romantic. Doi ani mai târziu, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-un loc la fel de romantic, Puglia, alături de cele două fiice ale actorului, Taylor (28) și Hayley (25), și câțiva prieteni. Interesant este că una dintre fiicele lui lui Hasselhoff are același nume ca soția lui, iar cealaltă a tocmai a împlinit… diferența de vârstă dintre David și Hayley!

Acesta este cel de-al treilea mariaj al actorului, Hasselhof fiind căsătorit înainte cu Pamela Bach și Catherine Hickland, iar de data aceasta speră că va fi cu noroc, deși diferența de vârstă dintre el și proaspăta lui soție nu este deloc una de neglijat… Dar cum Hayley, în cadrul unui interviu, a declarat că pe ea nu o deranjează că David este mai în vârstă ca ea cu 28 de ani, nu ne rămâne decât să le urăm proaspeților soți: „Casă de piatră!'.

David Hasselhoff s-a căsătorit. Soția lui este cu 28 de ani mai tânără!David Hasselhoff s-a căsătorit. Soția lui este cu 28 de ani mai tânără!

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter