De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: "Am început să..."

Publicat pe

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au făcut echipa la Asia Express. Deși cei doi păreau că au o frumoasă relație de prietenie, după terminarea competiției au încetat să-și mai vorbească. În cadrul unui interviu, fostul concurent de la emisiunea de la Antena 1 a spus adevărul despre relația cu vedeta din online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au făcut echipă la Asia Express. Cei doi erau extrem de simpatici împreună, mai ales în situațiile în care erau puși la diferite probe. Ei bine, după terminarea competiției, au încetat să-și mai vorbească.

De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: "Am început să..."De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express: "Am început să..."

În cadrul unui interviu, Adrian Teleșpan a spus că nu mai ține legătura cu prietena lui, Ana Morodan. De asemenea, a mai precizat și care este motivul din cauza căruia au ajuns să nu-și mai vorbească.

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult…

Citește și: Ana Morodan și Killa Fonic au avut o relație secretă: „M-a cerut în căsătorie

Citește și: Smiley și Gina Pistol au pregătit deja cadoul de majorat pentru fiica lor:„Fix înainte să plecăm la maternitate…’

Citește și: Irinel Columbeanu, despre controversatul episod sex în restaurant, cu Monica:„Nu a fost făcătură!’

De ce nu își mai vorbesc Ana Morodan și Adrian Teleșpan după Asia Express

Adrian Teleșpan a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre ultimele noutăți din viața sa. Printre altele, scriitorul a adus în discuție faptul că nu mai ține legătura cu Ana Morodan, prietena și colega lui de la Asia Express.

Întrebat de morderatorul emisiunii care este motivul pentru care au ajuns în situația de față, bărbatul a spus că au început să vadă viața diferit și că drumurile lor nu se mai intersectează. De asemenea, a ținut să precizeze faptul că, dacă vor mai exista momente în care se vor întâlni, cu siguranță își vor vorbi.

„Nu prea mai vorbim. Am început să vedem viața diferit. Pe urmă ne-am separat. Sunt sigur că dacă ne vedem o să ne vorbim în continuare.

Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună. E bine să respectăm viețile tuturor', a declarat Teleșpan, în emisiunea lui Măruță.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, declarații după Asia Express

La scurt timp după ce au fost eliminați din competiție, Adrian Teleșpan și Ana Morodan au făcut primele declarații. Prima care a vorbit a fost Contesa digitală.

Asia Express a însemnat mai mult o călătorie cu noi înşine decât un premiu. Realmente, este o luptă foarte grea cu propriile limite şi totul este pe bune. Am învăţat lecţii preţioase pentru noi. Faptul că am venit aici şi că am călătorit cumva în noi, în toate momentele în care eram stresaţi… Am înţeles lucruri pentru noi'a mai spus Ana Morodan.

Deși s-a plâns pe tot parcursul concursului, Adrian Teleșpan spune că Asia Express a fost mult mai mult decât un show de televiziune.

 „Asia Express este mult mai mult decât un show tv. Este o experienţă personală.’a continuat Adrian Teleşpan.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter