De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV: "Sunt prea bătrână, nu vreau să fiu..."

Publicat pe

La 41 de ani, Nicoleta Luciu spune că este prea bătrână pentru televiziune și nu mai simte nici o plăcere în a defila în fața telespectatorilor, ca pe vremuri. În plus, bruneta are patru copii și nu-și permite să lipsească foarte mult de acasă, mai ales că locuiesc la Miercurea Ciuc de câțiva ani și este foarte dificil să mai ia în calcul o carieră în televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu nu a dus lipse de oferte de revenire în televiziune, de-a lungul anilor, dar spune că le-a refuzat pe toate. Nu se mai regăsește în nici un format TV acum la modă și nici nu are curaj sau timp să plece în diverse aventuri în lume.

„Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.

Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc„, a declarat Nicoleta Luciu la Playtech.ro.

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși

Citește și: Cine este cumnata Simonei Halep.Luminița a fost în centrul atenției la cununie

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la ‘Bravo ai stil! Celebrities’ au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV

Chiar dacă distanța este foarte mare, Nicoleta Luciu vine săptămânal la București pentru tratamente de înfrumusețare.

„Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnsc și cu fetele, în oraș', a mai declarat Nicoleta Luciu. Iar la Miercurea Ciuc, bruneta spune că face ” înot, băi cu apă minerală” și „în rest nimic, nicio dietă”.

De când a ieșit din lumina reflectoarelor, ea își mai ajută soțul la afacerile familiei și se dedică în totalitate creșterii celor patru copii. Zsolt Csergo se ocupă de imobiliare.

Nicoleta Luciu se implică total în creșterea copiilor, mai ales că fiecare dintr ei are pasiuni diferite. „Aici, copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica, îi ducem la călărie, sau la cățărat.
Karol face hochey, Kim – patinaj artistic, iar Kevin și cu Zsolt fac fotbal, sunt la academie
.

Tripleții au început engleza la trei ani, Zsolt la doi. Meditații la matematică fac din clasa a șasea, din timp, mai bine două ore pe săptămână, decât să-i omori cu cinci ore de meditații. Ei vorbesc între ei engleza”, a mai declarat Nicoleta Luciu pentru sursa mai sus menționată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter