De ce nu va merge niciodată Delia la Asia Express: "Eu mănânc gândaci, dar..."

Publicat pe

Delia este mare fan Asia Express și până nu demult spunea că își dorește să trăiască aventura și în calitate de concurent, dar s-a răzgândit. Cântăreața spune că unele momente ale ultimului sezon au făcut-o să simtă că Asia Express nu este de ea și mai bine rămâne acasă sau se bucură de locuri frumoase din Asia pe banii ei, ca turist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a urmărit toate cele patru sezoane ale emisiunii „Asia Express', de la Antena 1. S-a distrat copios în fața televizorului atunci când Chef Sorin Bontea, Răzvan Fodor, Speak și Ștefania au fost concurenți și spunea, la vremea aia, că vrea și ea să trăiască aventura Asia Express. Dar s-a răzgândit! Iată de ce nu va mrge niciodată Delia, la Asia Express.

De ce nu va merge niciodată Delia la Asia Express: "Eu mănânc gândaci, dar..."De ce nu va merge niciodată Delia la Asia Express: "Eu mănânc gândaci, dar..."

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!', a declarat Delia în podcastul „La Mijloc' difuzat pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc.

Deși acum ceva vreme s-a gândit să facă parte din show, acum nu mai ia în calcul această idee, spune că ea nu s-ar dezbrăca sub nicio formă în fața camerelor de filmat.

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Care a fost testul suprem al relației dintre Viviana Sposub și George Burcea:„Să vedem dacă rezistăm… / EXCLUSIV

De ce nu va merge niciodată Delia la Asia Express

„Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Asia de câini', a mai spus cântăreața.

În schimb, Deliei îi este frică mare de câini. Inevitabil, în Asia Express s-ar putea întâlni și cu această fobie, așa că preferă să stea acasă.

„Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct!

Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci', a mai povestit cântăreața.

Nici Elena Gheorghe nu vrea în Asia Express

Elena Gheorghe are doi copii de 10, respectiv, 4 ani, pe care i-a spus tot timpul pe primul loc în lista priorităților. Cântăreața spune că Nicholas și Amelie sunt la vârsta la care au mare nevoie de ea și nu ar da timpul petrecut cu ei pe nimic. Nici măcar pe o aventură memorabilă gen Asia Express sau Survivor.

„Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii. Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge.

Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soru-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi’, a declarat Elena Gheorghe.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter