De ce s-a mutat Toni Grecu de lângă Laura Andreșan: "N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne"

Publicat pe

Toni Grecu a fost vecin de apartament cu Laura Andreșan, dar s-a văzut nevoit să se mute și pentru că aceasta ar fi ascultat muzică la maxim. Poate părea previzibil, dar Toni Grecu susține că escapadele sexuale, zgomotoase, ale Laurei Andreșan l-au silit să se mute din blocul în care locuia. Totuși, actorul de la Divertis dă vina pe constructori, nu pe „profa de sex”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu a povestit, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D cum a fost obligat să se mute, nu doar o dată, din preajma unor cupluri prea exuberante în timpul partidelor de amor. Iar una dintre vecinele care locuia într-un apartament de deasupra celui în care locuiau Toni Grecu și soția lui, Cristina, a fost Laura Andreșan, supranumită și „Profa de sex'.

De ce s-a mutat Toni Grecu de lângă Laura Andreșan: "N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne"De ce s-a mutat Toni Grecu de lângă Laura Andreșan: "N-am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne"

Laura Andreșan locuia într-un apartament situat deasupra locuinței umoristului. În 2007, presa a relatat că Toni Grecu s-a mutat din cauza vecinei, cu care a avut mai multe discuții aprinse înainte de a lua această decizie.

Toni Grecu a avut o dispută verbală cu actrița din filmele pentru adulți, pe care acum o regretă.

„Am o problemă cu cuplurile iubărețe, dacă o fac la ora 03:00 dimineața, deasupra mea, și nu mă lasă să dorm, da! Nu am nimic cu oamenii care se iubesc, dar nu deasupra mea că nu am nicio vină să asist la aspecte sexuale nocturne care depășesc bariera fonică suportabilă„, a explicat Toni Grecu.

Citește și: La ce oră va începe Acces Direct de acum.Schimbare neașteptată la Antena 1

Citește și: Cine este Adrian Velea, bărbatul care prezintă Acces Direct cu Mirela Vaida, pe Antena Stars

Toni Grecu regretă cearta cu Laura Andreșan

Acum, Toni Grecu regretă scandalul cu Laura Andreșan și și-a cerut iertare, luând în calcul că nu „profa de sex” era foarte zgomotoasă, ci pereții foarte subțiri.

Am avut o discuție mai aprinsă cu vecina de sus (Laura Andreșan – n.r.), îmi cer iertare acum, după mulți ani. Asta e viața.

Blocul era de vină, cu niște planșee subțiri, un bloc mizerabil, se auzeau și pașii, și respirația. Când omul vrea să facă ceva deosebit în casa lui, trebuie să se asigure. Eu nu am fost victima vecinei, ci a constructorilor, care nu și-au făcut datoria', a mărturisit Toni Grecu.

Toni Grecu s-a mutat iar, după cearta cu Laura Andreșan

Povestea cu Laura Andreșan nu a fost unică în viața lui Toni Grecu. După ce s-a mutat din blocul în care era vecin cu ea, actorul de la Divertis a mai pățit-o o dată.

„Dacă omul are chef să facă în casa lui ceva să o facă, dar trebuie să stea în apartament bun, într-un buncăr undeva. Eu am fost nu victima vecinei, ci victima constructorilor, ca nu și-au făcut datoria.

Acum stau într-un bloc bun. Am mai pățit-o, eu am un somn foarte iepuresc și dacă sunt zgomote nu mă odihnesc și de fiecare dată când m-am mutat am făcut-o din cauza vecinilor de deasupra”, a declarat Toni Grecu la Kanal D.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter